Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

GI-Boxen en trevlig nyhet

GI /

Att GI mat är en trend som är här för att stanna kan vi nog alla vara överens om. Ända sedan vi lärde oss att det finns dåliga och bra kolhydrater har allt fler blivit medvetna om vilka slags kolhydrater man får i sig på daglig basis. Ett sätt att kontrollera sitt intag av kolhydrater är GI metoden, en diet och levnadssätt som många äter utifrån i dagens samhälle.

Något som har kommit att bli minst lika populärt är det här med färdig GI mat. En tjänst som exempelvis GI boxen erbjuder, och det är precis vad det låter som. En box med färdiglagad nyttig och hälsosam mat enligt just GI metoden. Det fungerar ungefär som färdiga matkassar och det enda du behöver göra är att beställa hem GI boxen som sedan räcker lång tid framöver. Boxen innehåller lunch och middag, och tillsammans med detta får du en komplett GI meny där du får tips och råd inför frukost och mellanmål resten av dagen.

Det finns alltså en hel del fördelar med att äta enligt just GI boxen. Du slipper helt enkelt lägga ner massa tid och tankar på vad du ska äta varje dag och samtidigt se till att det är nyttiga måltider enligt GI metoden. Detta tillåter dig helt enkelt att äta goda och nyttiga måltider, men du slipper att tänka på det varje dag. Det går helt enkelt inte misslyckas med sin viktminskning om man följer GI boxens metod. Istället för att fokusera på att äta rätt hela tiden, kan du istället lägga ditt fokus på att träna så mycket så möjligt. Lycka till!

Relaterade inlägg:

  1. Smakrik nyhet i brödhyllan
  2. Dash-metoden väldigt poppis
  3. Det ska vara lätt att leva och äta nyttigt
  4. GI-recept
  5. Produktfakta och sortiment Bite Size från Bisca