Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Smakrik nyhet i brödhyllan

Skogaholm utökar sitt kaffebrödssortiment med Godingar Kanel

Klassiska svenska smaker blir mer och mer populärt inom såväl mat som dryck. Nu breddar Skogaholm sitt sortiment av kaffebröd och presenterar ett fikabröd med traditionella svenska smaker, Godingar Kanel, små minibullar med kanelfyllning. Godingar Kanel bakas i en unik form som gör att den goda fyllningen stannar kvar i bullen och att smaken bibehålls längre.
För att göra det enkelt för konsumenterna att avnjuta dem både hemma till fikastunden och på sommarens picknickar, lanseras Godingar Kanel i en praktisk, återförslutningsbar påse.
Under en lång tid har trenden med fikabröd i mindre format växt sig allt starkare och allt fler konsumenter väljer idag små bakverk och kakor till kaffet. Nu breddar Skogaholm sitt kaffebrödssortimentet med en ny, liten favorit och lanserar Godingar Kanel, små minibullar med kanelfyllning. Med sin lilla storlek passar Godingar Kanel utmärkt till dagar då man bara vill ha en liten munsbit eller när man vill slå på stort och smaka på fler saker under kaffestunden.
– Ett gott fikabröd är alltid uppskattat, och vi ser att allt fler efterfrågar kaffebröd i mindre format. Vi ser även en tydlig trend av genuina, svenska smaker som blir allt större bland konsumenterna. Med en klassisk kombination av mjukt vetebröd, rikligt med kanel och ett litet smart format tror vi att Godingar Kanel kommer att uppskattas av såväl vuxna som barn, säger Karin Ihré, produktchef, Skogaholm.

Unikt format och smart förpackning

Godingar Kanel har inte bara en smakfull form som gör att den är vacker att bjuda på, den unika formen gör även att fyllningen stannar kvar i bullen, att smaken bibehålls längre och att den inte heller kladdar.
Godingar Kanel säljs i en praktisk, återförslutningsbar förpackning som gör dem perfekt att bjuda på, vare sig man vill ha en kaffebjudning på balkongen eller avnjuta dem på picknicken i parken eller under båtturen.
Godingar Kanel lanseras v. 18, 2011. En förpackning om 270 gram och 9 fikabröd kostar cirka 19,90-21,90 SEK.

Relaterade inlägg:

  1. Solklart! med hela solroskärnor lyser upp i brödhyllan
  2. Naturlig och smakrik favorit växer sig större
  3. En smakrik och vegetarisk korv för hela familjen
  4. GI-Boxen en trevlig nyhet
  5. Skogaholm introducerar ett bröd perfekt till måltiden