Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Bjud på soppa ikväll!

MAT /

Campbell’s lanserar två nya typer av soppor
Sedan 60-talet har Campbell’s sortiment i Sverige bestått av de rödvita soppburkarna. Nu bryts trenden och Campbell’s utvidgar sortimentet med två nya typer av soppor; Campbell’s Deli Soup, en ny färdig soppa i fyra spännande smaker samt nyheten Campbell’s portionssoppa, den första högklassiga produkten i sin kategori. Båda sopporna har tyngdpunkten på rik smak och noggrant utvalda råvaror.

– Deli Soup är vår största satsning någonsin och en helt ny produkt på den svenska marknaden. Jag är övertygad om att den rika smaken och fylliga konsistensen kommer tilltala våra medvetna konsumenter, säger Ulf Mazur, sälj- och marknadsdirektör på Campbell Soup Sweden.

Campbell’s Deli Soup är en färdig soppa i 1-litersförpackning som tillverkas i Campbell’s fabrik i Avignon, Provence i södra Frankrike. Deli Soup har en härligt krämig konsistens och kommer i fyra smaker; Grönsakssoppa Toscana, Karl Johan Svampsoppa, Klassisk Tomatsoppa och Krämig Grönsakssoppa, som alla tagits fram i samarbete med Campbell’s i Sverige för att få fram den rätta karaktären. Sopporna tillagas av en riklig mängd noggrant utvalda grönsaker som kokas varsamt i stora kärl under tillsyn.

– Tillagningsprocessen för Deli Soup är väldigt lik den man gör hemma, det vill säga att man kokar grönsaker försiktigt tillsammans med vatten och buljong och därefter gör puré för att få den rätta tjockleken. Detta är anledningen till att Deli Soup smakar precis som en smakrik hemlagad soppa. Jag tycker att Deli Soup passar både till familjen en vardagkväll och till helgen då man bjuder hem vänner på en festligare middag. Värden eller värdinnan kan med lugn och säkerhet servera soppan och istället koncentrera sig på att få gästerna att trivas, säger Peo Fredholm, chef för Provköket, Campbell Soup Sweden.

Campbell’s Deli Soup behöver bara värmas och går lätt att alternera efter egen smak genom att addera exempelvis färska örter, grönsaker, kryddad kyckling, skaldjur, pasta eller crème fraiche. En förpackning räcker till fyra portioner och innehåller 2-3 % fett.

Campbell’s portionssoppa är den första högklassiga produkten i sitt slag. Med noggrant utvalda ingredienser av bästa kvalitet får de fyra varianterna, Grön Sparrissoppa, Karl-Johan Svampsoppa, Krämig Broccolisoppa och Tomatsoppa med Crème Fraiche, en krämig konsistens och fyllig smak. Campbell’s portionssoppa är perfekt för dem som söker lättare mellanmål, luncher eller kvällsmål och som inte är beredda att kompromissa vad gäller smak och kvalitet.

Båda sopporna finns i butik från mitten av november. Cirkapris är 30 kronor för Campbell’s Deli Soup, 1 liter, och 12 kronor för Campbell’s portionssoppa, 3 portioner.

Campbell Soup Sweden

Campbell Soup Company grundades 1869 i USA och är idag världens största producent av soppa. Företaget omsätter SEK 65 miljarder och har ca 22 000 anställda världen över. Det nordiska bolaget Campbell Soup Sweden AB bildades i maj 2001 i samband med att ett antal varumärken från Unilever förvärvades. I produktportföljen ingår flera kända varumärken, Campbell’s, Blå Band, Bong och Touch of Taste samt på den finska marknaden även Isomitta och Raguletto. Soppor, såser och fonder är företagets specialitet och man jobbar ständigt med att utveckla goda, enkla och spännande produkter. Hemsida: www.campbellsoup.se.

Produktblad

Campbell’s Deli Soup
Deli Soup-sortimentet består av fyra smakrika soppor som ger möjligheten att servera och äta en god, njutningsfull middag men samtidigt ha tid över att umgås med familj och vänner. Soppan är omsorgsfullt tillverkad av noggrant utvalda råvaror och den rikliga mängden grönsaker ger en smak och konsistens som liknar hemlagad soppa. Vid speciella tillfällen sätter man lätt sin personliga touch på sopporna genom att addera tillbehör efter egen smak.

Grönsakssoppa Toscana
En soppa med spännande smaker från Medelhavet. Den smakrika karaktären kommer från morötter, purjolök, blomkål och rostad vitlök. Genom att tillsätta dill, grovhackade räkor och crabsticks blir medelhavskänslan ännu tydligare. Fetthalt 3 %.

Karl Johan Svampsoppa
Här är noggrant utvald Karl Johan svamp och lite grädde hemligheten som ger en rund, smakrik karaktär. Prova att göra soppan ännu matigare med lite knaperstekt bacon eller tunt strimlad rökt skinka. Fetthalt 2 %.

Klassisk Tomatsoppa
Solmogna tomater och andra noggrant utvalda grönsaker ger fyllig smak och fräsch, välbalanserad karaktär. Rosta gärna finhackad vitlök och strö över soppan tillsammans med hackad färsk basilika. För en ännu matigare soppa går det bra att tillsätta kokt pasta och servera med bröd. Fetthalt 2,5 %.

Krämig Grönsakssoppa
Innehåller färska grönsaker och lite grädde. Den rika och fylliga smaken kommer från solmogen pumpa och en bas av morötter, purjolök och potatis. Stek strimlad kyckling i curry och lägg i soppan för en festligare rätt. Det är också gott att hacka ner lite färska örter, till exempel mejram, timjan eller dragon. Fetthalt 3 %.

Deli Soup tillagas genom att värmas upp i kastrull eller i en skål i mikrovågsugnen, soppan ska inte koka. Skaka förpackningen innan tillagning. Oöppnad förpackning förvaras i rumstemperatur, öppnad förpackning förvaras i kylskåp. Deli Soup finns i 1-litersförpackning bland konserver, en liter färdig soppa ger fyra portioner. Finns i butik från mitten av november, cirkapriset är 30 kronor.

Campbell’s portionssoppa
Detta är den första högklassiga produkten i sin kategori, omsorgsfullt framarbetad med de bästa ingredienserna. De är enkla och snabba att tillaga och finns i fyra klassiska varianter med krämig, fyllig smak.

Grön Sparrissoppa
En rund och len soppa med bitar av sparris, smaksatt med kryddor och avrundad med grädde.

Karl-Johan Svampsoppa
Väldigt generös svampsoppa med bitar av Karl Johan svamp, smaksatt med kryddor och avrundad med grädde.

Krämig Broccolisoppa
Soppan är fyllig med rik smak av broccoli och fint avrundad med grädde.

Tomatsoppa med Crème Fraiche
En soppa med välbalanserad smak av solmogna tomater, crème fraiche och kryddor.

Campbell’s portionssoppa tillagas genom att påsens innehåll töms i en stor kopp, tillsätt 2 dl kokande vatten under omrörning, låt stå en minut. Servera gärna med gott bröd och färsk frukt. En förpackning Campbell’s portionssoppa innehåller tre påsar à en portion. Finns i butik från mitten av november, cirkapriset är 12 kronor.

Relaterade inlägg:

  1. Campbell Soup Sweden AB
  2. Mild Pepparsås, Örtsås med Creme Fraiche och en ny Béarnaisesås
  3. Mer grönsaker i nya Balanssopporna
  4. Campbell Historia
  5. Campbell’s populära soppor i design av Andy Warhol