Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Campbell Soup Sweden AB

MAT /

Campbell Soup Sweden AB’s ambition är att utveckla goda, enkla och spännande produkter. Soppor samt kalla och varma såser är Campbell Soups främsta specialitet. På den svenska marknaden finns varumärkena; Campbell’s, Blå Band, Bong, Touch of Taste samt på den finska marknaden även Isomitt och Raguletto.

Campbell Soup har sitt huvudkontor samt produktionsenhet för den nordiska marknaden i Karpalund, strax utanför Kristianstad. Bortsett från ett fåtal produkter som produceras i Campbell Soups anläggningar i andra europeiska länder tillverkas de flesta av företagets produkter här.

Campbell Soup Swedens varumärken

Campbell Soup erbjuder ett brett sortiment av produkter som finns i dagligvarubutiker över hela landet. Företaget erbjuder även produkter för restaurang- och storkök.

Campbell’s
Campbell’s nordiska sortiment av soppor på burk består av 13 olika smaker fördelat på två segment; Classics och International. Samtliga soppor är kondenserade, det vill säga de ska spädas med lika delar vatten och/eller mjölk, och fungerar även utmärkt att använda i matlagning.

Blå Band
Blå Bands soppor, såser, pastasåser och dressingmixer har svenskt ursprung och smaker som är influerade både av den svenska husmanskosten och världens kök.

Touch of Taste
Touch of Taste fonder hjälper till att lyfta smaken i matlagningen och finns i flera olika smaker.

Bongs
Bongs goda Köttsoppa och Ärtsoppa tillagas enligt gamla traditionella recept.

Varma Koppen
Varma Koppen är Sveriges mest uppskattade portionssoppor och finns i fyra olika segment; Klassiska soppor, Fruktsoppor, Spicy samt det senaste tillskottet Balans som består av fettsnåla soppor som är naturligt rika på fibrer och vitaminer.

Relaterade inlägg:

  1. Campbell Historia
  2. Mer grönsaker i nya Balanssopporna
  3. Campbell’s populära soppor i design av Andy Warhol
  4. Mild Pepparsås, Örtsås med Creme Fraiche och en ny Béarnaisesås
  5. Bjud på soppa ikväll!