Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Mild Pepparsås, Örtsås med Creme Fraiche och en ny Béarnaisesås

MAT /

Kylda nyheter från Blå Band för klassiska måltider

Sveriges största såsleverantör Blå Band presenterar tre goda nyheter i det kylda såssortimentet; Mild Pepparsås, Örtsås med Creme Fraiche och en ännu bättre Béarnaisesås. Blå Band kylda såser har en god och fyllig smak, är enkla att värma och speciellt framtagna för att passa våra klassiska svenska måltider.

Blå Band har levererat såser till det svenska folket i över ett halvt sekel och har därmed stor erfarenhet av att ta fram produkter som passar svensk smak och tradition. De tre nyheterna är inga undantag, de förgyller såväl vardagsmiddagen som den högtidligare söndagsmiddagen.

– Blå Band kylda såser uppfyller mycket av det som konsumenten vill ha; fyllig och god smak, hög kvalitet, att det är enkelt, fräscht och ger stor variation. Därför känns det kul att erbjuda våra konsumenter ett ännu större urval av våra kylda såser, säger Ulf Mazur, försäljnings- och marknadsdirektör, Campbell Soup Sweden.

Tre nyheter för traditionell svensk smak

Mild Pepparsås har en lätt krämig konsistens med en mild smak av peppar och passar till kött, kyckling och vilt.
Örtsås med Creme Fraiche är en fräsch sås som passar till kyckling, fläskkött, grönsaker och pasta.
Béarnaisesås är en ännu bättre version av den populära såsen med ny god smak som passar till kött, kyckling och grönsaker.

Hög kvalitet – låg fetthalt
Blå Band kylda såser är speciellt framtagna för att passa den nordiska smakprofilen och erbjuder ett brett sortiment för olika situationer och tillfällen. Förutom nyheterna Mild Pepparsås, Örtsås med Creme Fraiche och den nya Béarnaisesåsen finns Kantarellsås, Ostsås, Vitvinssås och Gräddsås, alla med en fetthalt från 5 till 9,5 procent. Såserna förvaras kylda, och värms enkelt under omrörning på spisen eller i mikrovågsugn. Förpackningen rymmer 2,5 dl, kostar cirka 14 kr och finns tillgänglig i butik från och med augusti.

Campbell Soup Company
Campbell Soup Company grundades 1869 i USA och är idag världens största producent av soppa. Företaget omsätter SEK 65 miljarder och har ca 22 000 anställda världen över. Det nordiska bolaget Campbell Soup Sweden AB bildades i maj 2001 i samband med att ett antal varumärken från Unilever förvärvades. I produktportföljen ingår flera kända varumärken, Campbell’s, Blå Band, Bong och Touch of Taste samt på den finska marknaden även Isomitta och Raguletto. Soppor, såser och fonder är företagets specialitet och man jobbar ständigt med att utveckla goda, enkla och spännande produkter. Hemsida: www.campbellsoup.se

Relaterade inlägg:

  1. Örtsås
  2. Campbell Soup Sweden AB
  3. Mer grönsaker i nya Balanssopporna
  4. Campbell’s populära soppor i design av Andy Warhol
  5. Om Blå Band