Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Spännande kryddor från kulinariska regioner

MAT /

Nut temptations – Åtråvärda lyxnötter från Estrella

Estrella Nut Temptations är den första nötblandningen i sitt slag – en mix av nötter och krispiga grönsaker som har marinerats med kryddor från kulinariska regioner för en smakrik upplevelse. Nut Temptations finns i smakerna acapulco och tuscany.
Konnässörtrenden håller i sig och allt fler konsumenter efterfrågar produkter av gourmetkaraktär där kvalitet och smak går före kvantitet och pris. Med Nut Temptations fyller Estrella det tomrum inom nötsegmentet som finns idag och lanserar den första riktiga premiumprodukten för alla nötälskare.

Nut Temptations är jättegoda att äta som de är när man är sugen på att unna sig något gott.
De är också helt perfekta till drinken innan middagen eller på cocktailpartyt och andra lyxigare tillställningar. Dess smakrikhet gör att de även passar perfekt tillsammans med andra mer matiga snacks som marinerade oliver, ostar och gourmetkorvar, säger Anders Tegenkvist, Director Marketing Salted Snacks EU/Nordic.

Acapulco och Tuscany
Initialt lanseras Nut Temptations i två smakrika varianter; acapulco och tuscany. Båda består av extra stora jordnötter och cashewnötter samt krispiga grönsaker av hög kvalitet. Innehållet har marinerats i olja smaksatt med typiska smaker från de regioner som gett namn åt de nya produkterna. Grönsaker och marinad tillför inte enbart smak utan ger även en krispig konsistens och härlig färg till de exklusiva nötblandningarna.

Nut Temptations acapulco innehåller krispig röd paprika som tillsammans med nötterna marinerats i solrosolja smaksatt med chili och chilikrydda. Nut Temptations tuscany innehåller krispiga soltorkade tomater som tillsammans med nötterna marinerats i solrosolja smaksatt med basilika, soltorkade tomater och basilikakrydda.

Estrella Nut Temptations finns i butik över hela landet vecka 23, 2006. En påse om 125 gram kostar cirka 20 kronor.

Relaterade inlägg:

  1. CharkuLätt för spännande och smakrika måltider
  2. Spännande trerättersmeny i hälsans tecken
  3. Nu lanseras spännande nötblandningar för alla tillfällen
  4. Skogaholm lanserar det första ljusa portionsbrödet med spännande frön
  5. Apotekarnes i ny spännande tappning för sköna sommardagar