Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Apotekarnes i ny spännande tappning för sköna sommardagar

DRYCK /

Läsk med fruktjuice och naturlig sötma från frukt

Även om vi lever hälsosamt och tänker på att vara nyttiga blir vi ändå sugna på läsk och sötsaker ibland. I juni lanserar Apotekarnes en läsk som innehåller hela 10 procent fruktjuice och har en naturlig sötma från frukt. Apotekarnes nya läsk är ett perfekt alternativ när man vill njuta av något gott och uppfriskande med samvetet i behåll.

Apotekarnes nya läsk kommer i tre goda och populära smaker; apelsin/passionsfrukt, hallon och päron. Nya Apotekarnes har en naturlig sötning från frukt och är inte sötad med vare sig raffinerat socker, aspartam eller sucralos. Dessutom innehåller den 10 procent fruktjuice, vilket ger en frisk och härlig smak. Med Apotekarnes sätter du guldkant på sommarens festligheter, vare sig det rör sig om mingelfest i trädgården, middag på verandan eller midsommarfirande i skärgården.

– Att få presentera en riktig klassiker som Apotekarnes lagom inför sommarens festligheter är väldigt spännande. Vi kan nu ge våra konsumenter möjligheten att njuta av en god och fruktig läsk som ger en naturligare smakupplevelse eftersom den är sötad med naturlig sötma från frukt samt innehåller fruktjuice. Vi hoppas att såväl unga som gamla hittar sin favoritsmak i sortimentet, säger Ann-Louise Kämpe, informationschef på Carlsberg Sverige AB.

Sveriges äldsta läskvarumärke
Apotekarnes är Sveriges äldsta läskvarumärke och grundades år 1874. Varumärket representerar svensk läsktradition och förknippas ofta med barndomsminnen. Länge har Apotekarnes varit ett självklart inslag i högtidsfirande med sin jul- och påskmust. I och med lanseringen av den nya läsken kan man nu njuta av klassikern Apotekarnes i ny spännande tappning.

Apotekarnes nya läsk med naturlig sötma från frukt lanseras på ICA i juni, vecka 22, och i övrig dagligvaruhandel i augusti, vecka 32. Apotekarnes säljs både i 50-centilitersflaska och i 1,4-litersflaska. Cirkapris beräknas till 11 kronor för 50 cl och 12,50 kronor för 1,4 l.

Om Carlsberg Sverige
Carlsberg Sverige är Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer öl, mineralvatten och läsk samt distribuerar ett brett vin- och spritsortiment. Carlsbergs framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hög kompetens som sträcker sig nästan 300 år tillbaka i tiden. Carlsberg, Pripps Blå, Falcon, Ramlösa, Pepsi och Schweppes är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Carlsberg Sverige ingår i den internationella koncernen Carlsberg Breweries, med verksamhet i över 40 länder.

Relaterade inlägg:

  1. Apotekarnes julmust i ny flaska (23.8)
  2. Festis släcker törsten med nya spännande smakkombinationer (20.2)
  3. Nu lanseras spännande nötblandningar för alla tillfällen (17)
  4. CharkuLätt för spännande och smakrika måltider (15.3)
  5. Spännande trerättersmeny i hälsans tecken (15.2)