Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Nu lanseras spännande nötblandningar för alla tillfällen

MAT /

Nu lanserar Estrella tre nötblandningar under namnet GoNuts. Det är ett naturligt och gott snacks som passar lika bra när du är på språng och behöver extra energi som till festen eller hemmakvällen. Estrella GoNuts finns i tre varianter; nötter, nötter och torkad frukt samt nötter och choklad.

När du blir sugen på något gott är Estrella GoNuts ett perfekt och sunt alternativ till andra snacks. Tack vare den återförslutningsbara förpackningen är produkten också smidig att ta med sig, vilket gör att du alltid kan ha den till hands när suget faller på. Estrella GoNuts passar också bra då du vill bjuda dina gäster på något gott till drinken eller koppla av hemma med en bra film.

– Estrella GoNuts är en snacksprodukt som du kan unna dig både till vardags och till helgen. Då den finns i tre olika varianter kan alla hitta sin favorit. Så vare sig du behöver fylla på med energi innan träningen, vill ha ett gott snacks hemma eller bara är sugen på något gott är Estrella GoNuts svaret, säger Sofia Lindgren, Nordic Senior Brand Manager Snacks på Kraft Foods.

Estrella GoNuts – en blandning av naturens eget godis
Människan har i alla tider njutit av nötter och torkad frukt, och idag är det bevisat att både nötter och torkad frukt innehåller en rad nyttiga vitaminer och mineraler.

Tre goda alternativ
–    Nut Mix innehåller jordnötter, mandlar, solrosfrön och cashewnötter.
–    Fruit & Nut Mix innehåller jordnötter, mandlar, cashewnötter, tranbär, ananas och russin.
–    Nut & Chocolate Mix innehåller jordnötter, cashewnötter, russin och Non-Stop från Marabou.

GoNuts från Estrella finns tillgänglig från vecka 36 och kommer att säljas både inom dagligvaruhandeln och i servicebutiker över hela landet. Estrella GoNuts säljs i praktiska återförslutningsbara påsar om 185 gram och kostar cirka 28 kronor.

Relaterade inlägg:

  1. Cocktails för alla tillfällen
  2. Prisvärt och prisbelönat vin för alla tillfällen i sommar
  3. Skogaholm lanserar det första ljusa portionsbrödet med spännande frön
  4. CharkuLätt för spännande och smakrika måltider
  5. Spännande trerättersmeny i hälsans tecken