Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Rydbergs lanserar ny Skagenröra

MAT /

Rydbergs klassiska Skagenröra har länge varit en välkänd och uppskattad röra som passar till det mesta. Lika enkel och god att äta som förrätt, på lunchmackan som att ha med på picknicken. Nu relanseras Skagenröran med nytt utseende och smak samt i nya storlekar.

Rydbergs Skagenröra har länge varit en klassiker med brett användningsområde. För att möta upp konsumentens behov har nu Rydbergs traditionella Skagenröra utvecklats både till utseende och smak. Röran har blivit matigare och fått röd rom och därför blivit lite rödare i färgen. Rydbergs Skagenröra finns att köpa serveringsfärdiga i behändiga och miljövänliga plastförpackningar, nu i både 200 gram och 350 gram. En förpackning på
200 gr kostar ca 20 kronor i butik. Förutom Skagenröran finns det ytterligare 13 röror/sallader i Rydbergs salladsfamilj.

Enkla och festliga måltider
Med Rydbergs nya Skagenröra kan du snabbt och enkelt göra massor av goda rätter till middagar och fester. Skagenröran går utmärkt att äta såväl till vardags och vid lite festligare tillfällen, t ex i en krustad med rom till förrätten, som fyllning i wraps, i en baguette eller till en bakad potatis tillsammans med grönsaker. Här följer ytterligare några tips för hur du enkelt fixar två rätter med Rydbergs nya Skagenröra:

”Rydbergs Fredags-surprise”
1.    Råriv potatis grovt, stek till frasiga plättar.
2.    Lägg på lite Rydbergs Skagenröra.
3.    Toppa med dillkvistar och en citronskiva.

”Rydbergs Vinterhits”
1.    Ta ut rundlar ur en mördegsplatta och grädda dem tills det får brun färg.
2.    Klicka på lite av Rydbergs Skagenröra.
3.    Garnera med riven gurka och pepparrot.

Kort om Foodmark Sweden AB
Foodmark Sweden AB är Sveriges största producent av majonnäsbaserad sallad, majonnäs, sås och dressing. I Foodmarks produktportfölj ingår flera kända varumärken, bland annat Rydbergs och Rubins. Foodmark ingår i den norska koncernen Agra och uppstod som företagsnamn 1997. Foodmark omsätter knappt 400 Mkr och har ca 150 anställda. Affärsidén är att utveckla och marknadsföra kylda, tillagade färskvaror med hög kvalitet under starka varumärken, både mot konsumenter och professionella användare. Produktionen sker på de egna fabrikerna på Gotland och i Spånga.
Hemsida: www.rydbergs.se

Relaterade inlägg:

  1. Rydbergs på nytt sätt
  2. Rydbergs sortiment av sås, dressing och majonnäs
  3. Marknadsledaren på müsli lanserar även flingor
  4. Skogaholm lanserar det första ljusa portionsbrödet med spännande frön
  5. AXA lanserar passionerad müsli