Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Majonnäsbaserade sallader för enkla och goda måltider

MAT /

Rydbergs sallader i flera nya moderna smaker
Rydbergs sallader passar både till vardag och fest, som fyllning i bakpotatisen, på smörgåsen och till middagen. För att anpassa sig efter konsumenternas nya livsstil och matvanor har Rydbergs utökat sitt sortiment med flera nya spännande smaker.

Skagenröra, Potatissallad och Mimosasallad har länge varit klassiker i de svenska köken. För att på bästa sätt anpassa utbudet efter den moderna konsumentens efterfrågan och behov har Rydbergs breddat sitt sortiment. Bland de nya salladerna finns Kräft & Räksallad, Sweetchili kycklingsallad och MangoCurry Räksallad.

– Vi lägger stor vikt vid att anpassa våra produkter efter nya konsumtionsvanor, säger Sara Holmberg, marknadschef på Foodmark Sweden. I Sverige har vi i allt större uträckning tagit efter mer internationella matbeteenden. Vi märker till exempel att det för många har blivit vanligt att byta ut ett av dagens varma måltider mot en enklare lunch eller middag och då är Rydbergs sallader ett snabbt, enkelt och gott alternativ.

Salladerna går utmärkt att äta till vardags, både att ta med på lunchen eller att äta som middag. Även vid lite festligare tillfällen är Rydbergssallader mycket uppskattade och användbara, exempelvis som en mindre förrätt eller som tillbehör.

En måltid med enkla knep
Här är följer några tips som visar hur du enkelt och snabbt gör en god ”Rydbergare” .

– Rydbergare nr 55
En trevlig förrätt gör du enkelt genom att grädda egna eller köp färdiggjorda plättar. Klicka på lite Rydbergs Kräft & Räksallad på varje plätt. Toppa därefter med några färska räkor och servera med rårivna rödbetor.

– Rydbergare nr 56
En god smörgås gör du enkelt genom att lägga Rydbergs Kantarellsallad på hårt knäckebröd tillsammans med lite krispigt bacon på toppen.

– Rydbergare nr 2
En god och nyttig smörgås med gör du enkelt med Rydbergs potatissallad med Creme fraiche som bara innehåller bara 10% fett. Bryt ett knäckebrödsmörgås, lägg på lite potatissallad och en skiva hamburgerkött. Toppa med lite färskriven pepparrot.

Kort om Foodmark
Foodmark Sweden AB är Sveriges största producent av majonnäsbaserad sallad, majonnäs, sås och dressing. I Foodmarks produktportfölj ingår flera kända varumärken, bland annat Rydbergs och Rubins. Foodmark ingår i den norska koncernen Agra och uppstod som företagsnamn 1997. Foodmark omsätter knappt 400 Mkr och har ca 150 anställda. Affärsidén är att utveckla och marknadsföra kylda, tillagade färskvaror med hög kvalitet under starka varumärken, både mot konsumenter och professionella användare. Produktionen sker på de egna fabrikerna på Gotland och i Spånga. Hemsida: www.foodmark.se

Relaterade inlägg:

  1. Behändiga sallader för sommarens enkla och goda måltider
  2. Serveringstips för klassiska måltider
  3. CharkuLätt för spännande och smakrika måltider
  4. Valle D’oro perfekt till den enkla vardagsmaten
  5. Rydbergs lanserar ny Skagenröra