Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Nu lättar salladerna

MAT /

Goda nyheter från Rydbergs

Nu kan du med gott samvete äta majonnäsbaserade potatissallader och röror ofta. Rydbergs har kompletterat sitt traditionella sortiment med nya lätta och fräscha sallader som är perfekta för personer som är intresserad av en mer balanserad mathållning. Rydbergs Lätta sallader och röror lanseras i flera spännande smaker, alla med samma höga kvalitet och låga fetthalt.

Rydbergs Lätta sallader är en helt ny typ av sallad som innehåller mindre fett än de klassiska majonnäsbaserade salladerna men som samtidigt håller hög kvalitet och smakar gott. De nya produkterna finns i varianterna: Lätt Potatissallad, Lätt Chili potatissallad, Lätt Skagenröra och Lätt Thai kycklingröra. Produkterna kommer att finnas i serveringsfärdiga konsumentförpackningar i storlekarna 200 gram och 400 gram. En förpackning på 200 gr kostar cirka 20 kronor i butik.

– Efterfrågan på magra produkter ökar och för att möta upp detta behov har vi under en längre tid utvecklat vårt befintliga sortiment av sallader, säger Sara Holmgren, marknadschef på Foodmark. – De nya lätta salladerna passar bra till det mesta och tack vare den låga fetthalten kan man unna sig dem lite oftare. Vi har fått mycket positiv respons från de konsumenter som provat de nya lätta salladerna, både vad gäller smak och konsistens.

Lätt till vardag och fest
De lätta salladerna och rörorna går utmärkt att äta såväl till vardags som vid lite festligare tillfällen. Lika lätta och goda till förrätten, som fyllning i lunchmackan, till pastan eller att ha med på picknicken. I bifogat material finner du några enkla recept och tips om hur du snabbt fixar en fräsch och god måltid med Rydbergs Lätta Sallader som tillbehör.

Rydbergs Lätta Sallader finns ute i butik i mars.

————————————————————————————————————

Kort om Foodmark Sweden AB
Foodmark Sweden AB är Sveriges största producent av majonnäsbaserad sallad, majonnäs, sås och dressing. I Foodmarks produktportfölj ingår flera kända varumärken, bland annat Rydbergs och Rubins. Foodmark omsätter cirka 260 MSEK och har cirka 145 årsanställda. Företaget ingår i den norska koncernen Agra som omsätter cirka 2 miljarder SEK och har 900 anställda. Affärsidén är att utveckla och marknadsföra kylda, tillagade färskvaror med hög kvalitet under starka varumärken, både mot konsumenter och professionella användare. Produktionen sker på de egna fabrikerna på Gotland och i Spånga.

Relaterade inlägg:

  1. Lätta nyheter för storkök
  2. Lätt för livsnjutare
  3. Majonnäsbaserade sallader för enkla och goda måltider
  4. Behändiga sallader för sommarens enkla och goda måltider
  5. Rydbergs på nytt sätt