Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Lätt för livsnjutare

MAT /

Förgyll hösten med lätta förrätter från Rydbergs
Komplettera höstens många middagar med goda och lätta sallader från Rydbergs. Rydbergs har utökat sitt sortiment av sallader med nya smaker som är goda och lyxiga att bjuda på som förrätt eller som tilltugg vid festliga tillfällen.

Att Rydbergs sallader passar bra till vardags känner många till, som fyllning i en baguette eller till en bakad potatis. Även vid lite festligare tillfällen är Rydbergs sallader mycket uppskattade och enkla att använda, exempelvis passar de perfekt som tilltugg före trerättersmiddagen eller som en enkel och god förrätt. Bland de nya salladerna finns Rydbergs lätta Rödbetssallad med endast 8 procent fett. Pris i butik för en 400gramsförpackning är ca 20 kronor.

Gott och enkelt
Med Rydbergs olika sallader kan du snabbt och enkelt göra massor av goda förrätter och tilltugg till middagar och fester. Här nedan presenteras ett par goda och lätta förslag.

Lätt rödbetsentré
Rör ihop fetaost med matlagningsyoghurt och bre på tunt hårdbröd. Klicka Rydbergs Lätt rödbetssallad ovanpå. Toppa med kapris och en färsk ört.

Het salladsgömma
Plocka ut fräscha isbergssalladsblad. Lägg i en sked Rydbergs Lätt thai kycklingsallad och några skivor färsk mango eller annan frisk frukt.

Dillvåffla – För dig som vill ha en god förrätt med något högre fetthalt.
Hacka ner rikligt med dill i en vanlig våffelsmet och grädda. Klicka sedan på Rydbergs Kräft & Räksallad.

———————————————————————————————————–
Kort om Foodmark Sweden AB
Foodmark Sweden AB är Sveriges största producent av majonnäsbaserad sallad, majonnäs, sås och dressing. I Foodmarks produktportfölj ingår flera kända varumärken, där Rydbergs är det starkaste. Foodmark omsätter cirka 300 MSEK och har cirka 145 årsanställda. Företaget ingår i den norska koncernen Agra som omsätter cirka 2 miljarder SEK och har 900 anställda. Affärsidén är att utveckla och marknadsföra kylda, tillagade färskvaror med hög kvalitet under starka varumärken, både mot konsumenter och professionella användare. Produktionen sker på de egna fabrikerna på Gotland och i Spånga.

Relaterade inlägg:

  1. Nu lättar salladerna
  2. Lätta nyheter för storkök
  3. Lätt broccolisoppa
  4. Det är lätt att gilla ekologiskt
  5. Det ska vara lätt att leva och äta nyttigt