Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Rydbergs på nytt sätt

MAT /

Nu kompletterar Rydbergs sitt utbud inom restaurang och storkök med en rad nya produkter. Med det breddade sortimentet vill Rydbergs inspirera kunderna till att prova nya smakkombinationer och användningsområden.

Konsumtionen av färdigmat har ökat kraftigt under de senaste åren och den uppåtgående trenden håller i sig. För att möta den ökade efterfrågan har Rydbergs utvecklat en rad nya produkter för restaurang och storkök. De är alla enkla att hantera och passar till mycket, men framför allt har de flera användningsområden som ger kunden många valmöjligheter.

– Det finns mängder av goda och roliga måltider som man lätt och smidigt kan tillreda med utgångspunkt från våra produkter, säger Sara Holmgren, marknadschef på Foodmark. Vår målsättning är att användaren skall inspireras av de nya produkterna och med enkla medel skapa sina egna favoriter.

Nya smaker
Rydbergs erbjuder ett brett utbud av produkter för restaurang och storkök och är bland annat marknadsledande på dressingar. Bland de två nya produkterna som Rydberg lanserar är en Ostdressing med het chili som är god till både hamburgare, grönsaker eller i en baguette med kyckling- eller köttfyllning, samt en Barbequedressing med rökig tomat- och baconsmak som passar speciellt bra till grillat. Dressingarna finns i storlekarna 2,5 kg.

En annan nyhet är Rydbergs Klyftpotatissallad. En helt ny typ av potatissallad med smak av crème fraiche och fräscha örtkryddor som passar perfekt vid lite festligare tillfällen. Klyftpotatissalladen säljs i 2,5 kg hink.

————————————————————————————————————
Kort om Foodmark Sweden AB
Foodmark Sweden AB är Sveriges största producent av majonnäsbaserad sallad, majonnäs, sås och dressing. I Foodmarks produktportfölj ingår flera kända varumärken, där Rydbergs är det starkaste. Foodmark omsätter cirka 300 MSEK och har cirka 145 årsanställda. Företaget ingår i den norska koncernen Agra som omsätter cirka 2 miljarder SEK och har 900 anställda. Affärsidén är att utveckla och marknadsföra kylda, tillagade färskvaror med hög kvalitet under starka varumärken, både mot konsumenter och professionella användare. Produktionen sker på de egna fabrikerna på Gotland och i Spånga.

Relaterade inlägg:

  1. Rydbergs lanserar ny Skagenröra
  2. Rydbergs sortiment av sås, dressing och majonnäs
  3. Se till att fira nyåret på rätt sätt
  4. Druvan inspirerar med nytt tapaskoncept
  5. Ett nytt oemotståndligt snacks