Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Druvan inspirerar med nytt tapaskoncept

MAT /

Spanien har länge varit ett populärt resmål för svenskarna och allt fler har upptäckt det spanska kökets klassiska tapas som inbjuder till enkel och god matlagning. Druvans Tapas är ett helt nytt spanskt koncept med smårätter och aptitretare för alla som vill prova den enkla och inspirerande vägen till det spanska köket.

Spanjorerna har länge varit mästare i småätandets konst och idag har även tapasrätter blivit modernt att äta i Sverige. De flesta av oss måste fortfarande resa till Spanien för att kunna gå från bar till bar och äta tapas, men med Druvans nya tapaskoncept kan du nu snabbt tillreda läckra smårätter hemma. I sortimentet ingår tio spanskinfluerade produkter. Som exempel finns olika typer av spännande såser, salsa, aioli, oliv- och tomatcréme, bruschetta, ostfyllda oliver och choritzo. Bifogat finns en förteckning över samtliga produkter som ingår i det nya konceptet.

Tapas passar utmärkt att äta som middag eller till lunch, både till vardags och vid festligare tillfällen. De är utmärkta att serveras som aptitretare till drinken eller kan kombineras till olika menyer som med fördel avnjuts tillsammans med ett glas vin eller sherry. Med hjälp av såserna och salsan kan man till exempel snabbt förvandla vanlig kyckling, räkor eller lövbiff till spännande Tapasrätter.

– Efterfrågan på färdiga matlösningar och förenkling i köket fortsätter att öka samtidigt som många söker spännande smakupplevelseprodukter, säger Marguerite Treijner marknadschef på Dr Pers Food.  – Vi har tagit fasta på denna trend då vi utvecklat Druvan Tapas. De spanskinfluerade produkterna är omsorgsfullt utvalda för att inspirera till spännande smakupplevelser och kan enkelt och snabbt kombineras till olika menyer. Tapas är ett trevligt och lätt sätt att umgås med familj och vänner, fortsätter Marguerite Treijner.

Relaterade inlägg:

  1. Druvan erbjuder kallpressad rapsolja
  2. Baron des Tours – nytt exklusivt Bag-in-Box från Bordeaux
  3. Ett nytt oemotståndligt snacks
  4. Ett nytt oemotståndligt snacks
  5. Rydbergs på nytt sätt