Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Ett nytt oemotståndligt snacks

FIKA /

ESTRELLA GRAIN DELIGHT
– med fullkorn och 25 % mindre fett

Grain Delight är ett nytt och smakrikt snacks för alla snacksälskare. Det är ett fullkornssnacks med 25 % mindre fett än traditionella chips och passar perfekt när man är sugen på något gott, till vardags och vid festliga tillfällen. Snacksen är tunna och krispiga och smaksatta med populära Sourcream&Onion.
Hälsa och välbefinnande blir allt viktigare i dagens samhälle. Efterfrågan på produkter som är goda och svarar mot rådande hälsotrender växer konstant och allt fler konsumenter blir medvetna om olika ingrediensers mervärden. Fullkorn är en av de ingredienser som rangordnas som allra viktigast och hela 67 % önskar öka sitt intag av just fullkorn. Nu lanserar Estrella Grain Delight, ett fullkornssnacks med smak av Sourcream&Onion.

¬– Man köper snacks för att det är gott och smaken prioriteras alltid när Estrella tar fram en ny produkt. Grain Delight är ett riktigt krispigt och smakrikt snacks kryddat med Sourcream&Onion, en smak som sedan flera år tillbaka är svenskens absoluta favorit på chips, säger Filippa Revestam, Nordic Senior Brand Manager Snacks.

Först med fullkorn
– Grain Delight är den första snacksprodukten som tillverkas med fullkorn och innehåller 25 % mindre fett än vanliga potatischips, fortsätter Filippa.

Estrella Grain Delight finns i butik över hela landet från vecka 44, 2006. En påse om 150 gram kostar cirka 17 kronor. Grain Delight är baserad på majs, vete och ris. Den första smaken är Sourcream&Onion, redan i början av nästa år lanseras ytterligare en smak.

Kraft Foods (NYSE: KFT) är världens näst största livsmedelsföretag. I mer än 100 år har vi varit engagerade i att hjälpa folk världen över att äta och leva bättre. Miljontals gånger per dag sträcker sig konsumenter, i mer än 155 länder, efter sina favoritvarumärken från Kraft som Jacobs, Gevalia och Maxwell House kaffe, Oscar Mayer kött, DiGiorno pizza, Philadelphia cream cheese, Milka, Toblerone och Côte d’Or choklad. Listan över Kraft-favoriter växer ständigt.

Kraft Foods i Norden har ca 2 195 anställda och har en nettoomsättning på ca 770 miljoner USD. I Norden är vi ledande inom choklad, kaffe, färskost och chokladdryck. Starka varumärken är bland andra Freia, Marabou, Daim, Twist, Japp, Gevalia, Maarud, Estrella, Philadelphia, och O’boy.

Relaterade inlägg:

  1. Ett nytt oemotståndligt snacks
  2. Kuriosa om snacks
  3. Intermezzo Quick – ett nytt varmt mellanmål för folk i farten
  4. Rydbergs på nytt sätt
  5. Druvan inspirerar med nytt tapaskoncept