Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Två nyheter på chokladfronten

FIKA /

Marabou Premium nu med fyllning och som mindre kaka
Allt fler finner njutning i en bit mörk choklad. Marabou lanserar nu två nyheter för alla chokladälskare.
Marabou Premium i mindre storlek för alla tillfällen då det räcker med en liten bit, och Marabou Premium Spécialités för de som tycker om choklad med fyllning.

Marabou etablerade exklusiv mörk choklad brett i Sverige och idag finns Marabou Premium i flera kakaohalter och smaker. I takt med att den mörka chokladen blir alltmer populär vill vi kunna välja mellan olika storlekar för olika tillfällen. Chokladtrenden fortsätter även att utvecklas, en trend i Europa är choklad med fyllning av hög kvalitet. Nu lanseras två nyheter inom Marabou Premium.

Marabou Premium – nu som 30-gramskaka
Marabou Premium finns nu i en mindre storlek, perfekt om du är ute på stan och blir sugen på en bit mörk choklad. Det är en exklusiv liten chokladkaka om 30 gram som initialt finns i tre varianter; populära 70 % Cocoa och de helt nya smakerna Dark Mint och Dark Hazelnut.

– Mörk choklad är lika gott att njuta av ensam som tillsammans med andra och vi vill därför att det ska finnas storlekar för alla tillfällen. Den mindre chokladkakan är i ett smidigt format som är perfekt när man är ute på stan eller bara vill ha en liten bit choklad, säger Malin Millbourn, Marketing Manager, Marabou Premium.

Marabou Premium Spécialités
Marabou Premium Spécialités är en chokladkaka med exklusiv fyllning. Den finns i två smakvarianter; Hazelnut Nougat Milk och Hazelnut Nougat Dark, och är i storleken 150 gram. Marabou Premium Spécialités Hazelnut Nougat Milk är även den första ljusa chokladen inom Marabou Premium.

– En chokladtrend som växer är exklusiv choklad med fyllning av högsta kvalitet. Fyllningen ger en mer intensiv smakupplevelse och tillför ytterligare en dimension till njutningen, fortsätter Malin Millbourn.

Kraft Foods (NYSE: KFT) är världens näst största livsmedelsföretag. I mer än 100 år har vi varit engagerade i att hjälpa folk världen över att äta och leva bättre. Miljontals gånger per dag sträcker sig konsumenter, i mer än 155 länder, efter sina favoritvarumärken från Kraft som Jacobs, Gevalia och Maxwell House kaffe, Oscar Mayer kött, DiGiorno pizza, Philadelphia cream cheese, Milka, Toblerone och Côte d’Or choklad. Listan över Kraft-favoriter växer ständigt.

Kraft Foods i Norden har ca 2 195 anställda och har en nettoomsättning på ca 770 miljoner USD. I Norden är vi ledande inom choklad, kaffe, färskost och chokladdryck. Starka varumärken är bland andra Freia, Marabou, Daim, Twist, Japp, Gevalia, Maarud, Estrella, Philadelphia, och O’boy.

I Sverige finns vi i Upplands Väsby, Gävle och Angered.
Läs mer på vår webbplats www.kraftfoodsnordic.com.

Relaterade inlägg:

  1. Sortiment Marabou Premium
  2. Lätta nyheter för storkök
  3. AXA lanserar nyttiga nyheter för smörgåsälskare
  4. ICA presenterar årets nyheter till grillfesten
  5. Sortiment Gevalia Cappucino