Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Rädda veckan med matkassen

Planering ger både utdelning i pengar och god hälsa. Dessutom kanske du faktiskt lär dig något nytt på vägen? Den enorma trenden är här för att stanna. Matkassen är vår digitala succé som gör vardagslivet roligare, billigare och enklare.  

Men det räcker inte med att vara smart och beställa matkasse. Visst är det bekvämt att prenumerera på en och samma matkasse, men har du tänkt på att du faktiskt kan surfa på de olika matkassarnas erbjudanden? Genom att alltid jämföra vilken matkasse som just nu på har det bästa utbudet på https://matkasseidag.se/ är det enkelt för dig att spara pengar! 

Bli en vardagshjälte med matsedeln redo

Du kan alltid välja att laga egen mat på egna recept. I så fall kan det vara bra att du sätter dig och planerar din vecka och vilka måltider du vill ha. Utgå till exempel från vilka maträtter du gillar och försök att inte välja pasta, ris eller potatis två dagar irad. Variera istället mellan de olika rätterna så slipper du också molotonin som brukar infinna sig när man är sin egen lyckas smed mitt i jobbhösten. Du kan också hämta inspiration från billiga recept som de lägger upp i kvällstidningarna. En klassiker är att kolla vad som erbjuds för tips på mat i januari – årets fattigaste månad. På så vis kommer du undan med billig mat.

Du kan också välja att utgå från en speciell diet. Många brukar vara sugna på att testa den omåttligt populära LCHF-dieten, men brukar ha dålig koll på vad man kan laga. Då är det lätt att hamna i fuskspår! Ta istället inspiration från internet för att hitta recept, eller välj helt enkelt en matkasse som bara listar LCHF-recept om du väljer en färdigplanerad kasse. Blir inte så mycket enklare än så! Billigare kommer du dessutom inte undan.

https://youtu.be/s6olSF-UBLo

Relaterade inlägg:

  1. Hur vi handlat till hur vi handlar
  2. Mattrender 2014
  3. Dansk matkasse är dyrast
  4. Campbell’s soppor till nyårsfesten
  5. ”Bli din egen Årets Kock”