Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Personlig njutning med portionsförpackade glassar

EFTERRÄTT /

Härliga sommarnyheter från Häagen-Dazs

Lagom till sommaren kommer världens godaste glass i nytt behändigt format.
Nya Häagen-Dazs Cream Crisp är en lyxig glass som är täckt med frasiga rån på varje sida och med härligt fyllig choklad eller kola runt kanterna.
Dessutom finns numera fyra smaker Häagen-Dazs Mini-Cups, en perfekt portion för en person.

I Sverige är vi vana vid Häagen-Dazs i 500 ml förpackningar men vi har saknat möjligheten att äta en Häagen-Dazs i farten. Med perfekt tajming inför sommarens glasstider kommer flera alternativ för den som på ett enkelt sätt vill kunna njuta av världens godaste glass. Lika goda året runt förstås.

– Nya Häagen-Dazs Cream Crisp och Mini-Cups gör det enkelt att njuta av Häagen-Dazs var du än är. På jobbet, på shoppingen, på en bänk i en solig park – när du vill ha en lyxig smakupplevelse för dig själv, säger Jessika Hamberg på General Mills.

Styckförpackad njutning

Häagen-Dazs Cream Crisp Vanilla består av krämig vaniljglass vars båda sidor är täckta med härligt krispiga rån, kanterna är täckta med choklad. Häagen-Dazs Cream Crisp Caramel består av kolaglass vars båda sidor är täckta med rån, kanterna är täckta med kola.

Häagen-Dazs Mini-Cups finns i fyra smaker: Baileys, Vanilla, Dulce de Leche och Belgian Chocolate. Förpackningen innehåller 100 ml glass och dessutom en liten sked.

Häagen-Dazs filosofi är att ”perfekt glass börjar med perfekta råvaror” vilket är stor del av förklaringen till att många tycker att Häagen-Dazs är världens godaste glass. Dessutom innehåller glassen inte några konserveringsmedel och minimalt med inpiskad luft, vilket ger den goda krämiga konsistensen och mycket glass för pengarna.

Häagen-Dazs Cream Crisp kommer att säljas i servicehandeln, cirkapris 23 kronor. I dagligvaruhandeln kommer den att säljas i trepack. Häagen-Dazs Mini-Cups säljs även den i dagligvaruhandeln.


Kort om Häagen-Dazs

Reuben Mattus fick på 1920-talet idén till Häagen-Dazs. Han hade en passion för kvalitet och en vision om att göra den bästa glassen av de bästa råvarorna. 1961 bestämde Reuben Mattus sig för att skapa ett nytt företag för att ta sin glassvision steget längre. Han kallade bolaget Häagen-Dazs för att skapa associationer till tradition och hantverk från Europa. Idag ägs Häagen-Dazs av General Mills och är tillgänglig i 54 länder. Häagen-Dazs erbjuder exceptionella produkter och upplevelser. Fortfarande lägger företaget oerhörda krafter på att hitta och använda de allra bästa råvarorna. Dessutom används inga konstgjorda konserveringsmedel eller andra ämnen som underlättar tillverkningsprocessen men försämrar slutresultatet – det vill säga glassen.

Relaterade inlägg:

  1. Bisca Bite Size är en ren njutning (17.4)
  2. Ristorante Pizza ger tid för njutning i vardagen (17.4)
  3. Världens godaste glass! (14.8)
  4. Häagen-Dazs (13.9)
  5. Kom i form efter jul och nyår (6)