Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Kom i form efter jul och nyår

Milko lanserar Mini Mat och Mellangrädde med äkta gräddsmak

Efter dignande julbord och nyårsfirande med mycket godsaker är det dags att komma i form igen. Nya Milko Mini Mat och Milko Mellangrädde gör det både lättare och roligare att laga god och smakrik mat som dessutom är nyttig och fräsch. Gå ut och motionera i vårt härliga svenska vinterlandskap och kom sedan in i värmen och njut av krämigt goda soppor, grytor och såser, med ditt goda samvete i behåll.

För många betyder det nya året nya och friska tag då det gäller att komma i form och att äta nyttigt. Men en hälsosam livsstil behöver inte betyda att man måste äta tråkigt. Med Milko Mini Mat som en riktigt mager smakförhöjare kan du enkelt laga läckra recept, både varma och kalla rätter. Långa, raska promenader och frisk luft kombinerat med Milko Mini Mat ger en perfekt start på det nya året.

–    Nya Milko Mini Mat hjälper dig att må bra och gör det lättare att hålla formen då du med gott samvete kan använda den i matlagningen varje dag, såväl vardag som fest. Med sin långa hållbarhet är den dessutom praktisk att alltid ha hemma på lager i kylen, säger Åsa Banér, Kategorichef Matlagning på Milko.

Svenska råvaror av högsta kvalitet
Milko Mini Mat och Milko Mellangrädde är gjorda på svenska råvaror av högsta kvalitet. De har fin krämighet med äkta gräddsmak och en extra lång hållbarhet på 90 dagar i oöppnad förpackning. Milkos Mini Mat och Mellangrädde är perfekta när man vill ha lägre fetthalt utan att ge avkall på kvalitet och smak. Båda produkterna är kokbara, Milko Mellangrädde är dessutom vispbar och därmed utmärkt till och i efterrätter.

Milko Mini Mat har en fetthalt på 6 procent och Milko Mellangrädde har en fetthalt på 28 procent. Produkterna finns till försäljning i dagligvaruhandeln över hela landet. Pris för konsument är cirka 10 kronor för 2,5 dl.

Relaterade inlägg:

  1. Sveriges favoritsmak – nu i flytande form
  2. Tasty Nuggets – fisk i ny form och smak
  3. Sidekick – Efter succén i England kommer den till Sverige
  4. Lätt broccolisoppa
  5. Vispgrädde och Lättgrädde med äkta gräddsmak och lång hållbarhet