Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Lavazza lanserar en enkel och snygg espressomaskin för hemmabruk

VARMA DRYCKER /

En god nyhet för alla espressoälskare

Lavazza har producerat kaffe sedan 1895 och är för många synonymt med Italien och espresso. Deras långa historia, breda kunskap och höga kvalitet har gjort Lavazza till proffs på espresso. Nu lanserar Lavazza A Modo Mio, en modern espressomaskin i italiensk design med mjölkskummare för hemmabruk. A Modo Mio har ett slutet system och kaffet säljs i smarta lufttäta kapslar som gör att det högkvalitativa kaffet behåller smaken längre och gör det till en upplevelse utöver det vanliga.

Att kunna avnjuta en rykande het och smakrik espresso är en lyx för många. Nu lanserar Lavazza A Modo Mio, en espressomaskin för hemmabruk som gör det möjligt för alla att göra en perfekt espresso i hemmets lugna vrå. A Modo Mio är utrustad med ett slutet system och ergonomisk utformning vilket gör att den är smidig att använda och enkel att underhålla. Till A Modo Mio säljs tillhörande lufttäta kaffekapslar som håller kaffet fräscht längre och som innehåller samma högkvalitativa kaffe som Lavazzas övriga blandningar. Med A Modo Mios smidiga utformning och högkvalitativa kapslar är det möjligt för alla att avnjuta en riktigt god italiensk espresso utan att vara utbildad barista.

– Vi på Lavazza är otroligt stolta över vårt kaffe och lägger stor vikt vid att behålla våra högkvalitativa blandningar. Därför är vi väldigt glada över att kunna presentera A Modo Mio som gör det möjligt för fler att avnjuta en äkta italiensk espresso av högsta kvalitet och som ger ett garanterat bra resultat varje gång, säger Robert Ameln, General Manager, Intercoffe Sverige.

Lavazza – nummer 1 på espressokaffe
Lavazza är marknadsledande i Italien och har idag blivit en symbol för italiensk espresso. Det italienska familjeföretaget har producerat kaffe sedan 1895 då det grundades av Luigi Lavazza. Idag drivs företaget av tredje och fjärde generationen Lavazza och finns i 90 länder världen över. En stor del av Lavazzas framgångar beror på deras innovativa tänkande. Bland annat var Lavazza först med att blanda kaffebönor från olika länder, vilket gav smakrika och harmoniska blandningar.

A Modo Mio kaffekapslar kommer att säljas i fyra smaker. Appassionatamente, originalet med en mörk och smakrik rostning, Deliziosamente, med en mjukare och finare smak, Caffè Crema Dolcemente, en rostning speciellt framtagen för de som vill ha en lång espresso samt Cremosamente Dek, ett smakrikt espressokaffe utan koffein.

Lavazza A Modo Mio
A Modo Mio har en modern, stilren italiensk design med detaljer i rostfritt stål. Espressomaskinen kommer att finnas i två modeller, Extra och Premium.

A Modo Mio Extra – lanseras i svart och vitt och är utrustad med mjölkskummare. På modellen Extra väljer du själv hur lång din espresso ska vara. Cirkapris 1 795 kr. För mer information, se bifogat faktablad.

A Modo Mio Premium – lanseras i silver och har alla de funktioner som modellen Extra har. Utöver detta kan du dessutom förprogrammera espressomaskinen så att du får din espresso exakt utformad som du vill ha den, varje gång. Cirkapris
2 295 kr. För mer information, se bifogat faktablad.

A Modo Mio samt tillhörande kapslar kommer initialt att finnas till försäljning på ICA Maxi och Media Markt i hela landet från vecka 35, 2009. Kapslarna säljs i förpackningar om 16 stycken, cirkapris 59 kr. Från första oktober kommer även A Modo Mio och tillhörande kapslar att finnas till försäljning på nätet på www.lavazzamodomio.se.

Relaterade inlägg:

  1. Fakta Lavazza (17.1)
  2. P55 – Snygg i hyllan och god i glaset (15.9)
  3. Fortant Syrah Rosé – snygg, god och populär (15.6)
  4. Monini lanserar två nya oljor till hösten (13.2)
  5. Lanserar Rigatoni i samband med Summer Collection (12)