Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Intermezzo Quick – ett nytt varmt mellanmål för folk i farten

MAT /

Dr. Oetker, Europas ledande pizza- och bakningsspecialist, lanserar nu Intermezzo Quick. Det är ett varmt mellanmål bestående av ett foccacialiknande bröd med matig topping. Den snabba tillagningen i mikron och den praktiska förpackningen gör att Intermezzo Quick är perfekt att äta i farten, direkt i handen.

Intermezzo Quick består av ett frasigt, foccacialiknande bröd med en riklig topping som ger en fyllig smak. Endast råvaror av högsta kvalitet har använts. Smaken förhöjs tack vare en god balans mellan de olika råvarorna. Produkten tillagas två minuter i mikron. Den praktiska förpackningen med ett pappersunderlag gör att man lätt kan äta Intermezzo Quick varm direkt i handen. För att få brödet riktigt frasigt kan man låta Intermezzo Quick vila något innan den äts.

– Intermezzo Quick är något så ovanligt som ett varmt mellanmål som är enkelt att äta i farten, utan tallrik och bestick. Vi har arbetat mycket med att få fram olika smakrika fyllningar med en bra variation så att alla ska kunna hitta sin favorit, säger Peter Hölje, Brand Manager, Dr. Oetker Sverige AB.

Det nya mellanmålet Intermezzo Quick finns i fem varianter; Chicken Barbeque, Tomato Feta, Hot Pepper, Pizza Style och Hawaii.

Intermezzo Quick har redan gjort succé i Europa och kommer nu lanseras i Sverige. Priset är cirka 12 kronor och den kommer att finnas på ICA, Hemköp, SPAR, Vivo Stockholm, AG:s och CityGross från och med januari 2005.

Om Dr Oekter
Dr. Oetker ingår i Oetker-Gruppen som är en familjeägd koncern i fjärde generationen. Med cirka 47 miljarder kronor i omsättning och drygt 18 000 anställda världen över är företaget till en av de största aktörerna på den europeiska livsmedelsmarknaden. Dr. Oetker står bakom en rad etablerade varumärken runt om i Europa. Produktsortimentet innefattar kategorier som bland annat fryst pizza, müsli, bakprodukter (bakpulver och vaniljsocker), bak- och dessertmixer, sylt- och saftningsprodukter, snacks, mejeriprodukter, honung och fiskrätter. Det svenska dotterbolaget, Dr. Oetker Sverige AB, etablerades 2003 då bak- och dessertsortimentet från Santa Maria AB togs över.

Relaterade inlägg:

  1. Quick Jäst
  2. Äta i farten – en tydlig trend som kommit till Sverige
  3. Druvan inspirerar med nytt tapaskoncept
  4. Ett nytt oemotståndligt snacks
  5. Ett nytt oemotståndligt snacks