Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Sveriges favoritsmak – nu i flytande form

SPRIT /


AIVY Tutti Frutti Vodka smaksätter sommaren 2008

Lagom till sommaren kommer svenskarnas absoluta favoritsmak Tutti Frutti som vodka – AIVY Tutti Frutti Vodka är den nya stjärnan på vodkahimlen. Med smak fullproppad av frukt är AIVY Tutti Frutti Vodka oslagbar i hemmabaren. För att höja glitter- och glamourfaktorn på sommarfesten rekommenderar vi drinken Hollywood, sommarens givna drinkhit!

Varumärket AIVY lanserades 2005. Den första smaken AIVY Pear-Strawberry-Mint blev snabbt en av Systembolagets mest sålda smaksatta vodkor. Nu utökas AIVY-familjen med AIVY Tutti Frutti Vodka – en perfekt bas i sommarens godaste och mest spännande drinkar.

– Det går trender i smaker precis som med allt annat. De senaste åren har det lanserats oräkneliga varianter på smaksatt vodka, men ännu har ingen kommit på att lansera den mest uppenbara av smaker, Tutti Frutti! Få smaker ger så många positiva associationer som just Tutti Frutti, säger Peter Carlson, Cariel Spirits grundare.

Designen känns igen för alla som redan upptäckt AIVY Vodka. Flaskan är stilrent långsmal med en tjock botten och huvudet högre än de flesta andra flaskor. AIVY Tutti Frutti Vodka har en exklusiv och iögonfallande orange etikett med guldfärgad text. Även korken är guldfärgad.

HOLLYWOOD kommer till Sverige

I samband med lanseringen av AIVY Tutti Frutti Vodka lanseras även glitter- och glamourdrinken Hollywood. Drinken blandas i ett highballglas med mycket is:

4-6 cl AIVY Tutti Frutti Vodka
Fyll upp med Sprite
Toppa med Cranberry Juice och garnera med en apelsinskiva

– Tack vare att AIVY Tutti Frutti Vodka är så fruktig och smakrik är den otroligt enkel att blanda goda sommardrinkar på. Själv tycker jag även att den är suverän att dricka on-the-rocks, säger Malcolm Leijonhielm, produktchef Maxxium.

AIVY Tutti Frutti Vodka lanseras i Systembolagets ordinarie sortiment och i Sveriges barer den 1 april 2008. Artikelnummer 15. Pris 229 kronor.

Cariel Spirits är företaget bakom några av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika spritprodukter – T&Q Vanilla Vodka, AIVY Vodka, den neutrala lyxvodkan Cariel Vodka, samt den nylanserade shot-produkten P55. Cariel Spirits grundare, Peter Carlson, blev 2005 utsedd till en av Sveriges mest spännande entreprenörer av föreningen Företagarna.

Relaterade inlägg:

  1. En drink som håller kvar sommaren (25.2)
  2. Kom i form efter jul och nyår (18.1)
  3. Sveriges populäraste ostar i ny förpackning (18.1)
  4. Tasty Nuggets – fisk i ny form och smak (17.7)
  5. Tänk Whisky – Sveriges populäraste whiskybok (16.8)