Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Blanda sommarens drink SPLASH! med nya vodkan AIVY

SPRIT /

I sommar kan du dricka SPLASH! på krogar runt om i hela Sverige. En härligt god drink baserad på den nya svenska vodkan AIVY med smak av päron, jordgubb och mynta.
Du kan även enkelt blanda SPLASH! hemma. Den 1 april lanseras AIVY på samtliga Systembolag över hela landet, lime och Sprite finns i alla livsmedelsbutiker. Servera med mycket is och njut.

AIVY är en smaksatt vodka som säljs under varumärket French Bay Vodka. Det är en modern smak som kombinerar det fruktiga och söta från päron och jordgubb med en subtil touche av mynta för en fräsch eftersmak.

– Smakmässigt liknar AIVY ingen annan vodka som finns idag utan är häftigt annorlunda. Den ligger helt i linje med smaktrenderna för 2005 där de frukter och kryddor som bartenders i London arbetar med i drinkar redan finns adderade i vodkan, säger Malcolm Leijonhielm, produktchef Maxxium.

Utöver smaken utmärker sig AIVY även genom sin förpackning som har en sval skandinavisk design, enkel men uttrycksfull. Flaskan är reslig med sina 33 centimeter och en lång smal hals, den tjocka botten ger en lyxig tyngd. Etiketten är avskalad och samtidigt talande med sina eleganta detaljer.

SPLASH! över hela landet

AIVY är Systembolagets största lansering 2005 och kommer därför finnas på alla Systembolag. Även tongivande krogar och restauranger kommer att ha AIVY i sortimentet från och med april, antalet ställen kommer öka successivt fram till sommaren då den ska finnas över hela landet. På dessa krogar och restauranger kommer drinken SPLASH! serveras frekvent. Gott, enkelt och väldigt 2005.

– De som vill göra det riktigt enkelt för sig dricker AIVY som shot eller ren med is, men för tillfällen där en drink passar bättre är SPLASH! ett bra val både på krogen eller hemma. Du fyller bara ett glas med is och pressar några limeklyftor och släpper ner. Häll i 4-6 cl AIVY och fyll upp med Sprite, fortsätter Malcolm.

AIVY lanseras i Systembolagets ordinarie sortiment den 1 april 2005. Artikelnummer: 5601, pris: 224 kronor. Från och med den 1 april kommer AIVY även finnas på utvalda krogar och restauranger över hela landet.

Relaterade inlägg:

  1. En drink som håller kvar sommaren (25.7)
  2. AIVY Minth och Fresh´n´fruity (23.6)
  3. Att blanda drinkar (19.4)
  4. Drink – Acapulco Flower (18.5)
  5. Nya trendiga smaker för sommarens festligheter (18)