Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Nya trendiga smaker för sommarens festligheter

SPRIT /

Xide strawberry desire – ett glamouröst alternativ för speciella stunder

På sommaren är det härligt att unna sig något gott, uppfriskande och bubblande. Dock kan champagne kännas lite tungt i solen. För att fortfarande kunna njuta av något välsmakande och friskt, men inte förta effekten av glamour, kan man avnjuta en xide. Lagom till sommaren lanserar Carlsberg xide strawberry desire, som ska ses som ett fräscht och spännande alternativ till champagne. Samtidigt lanseras även xide bright, en kalorisnål och sockerfri cider.

Sommarmånaderna kantas av många festligheter och trevliga stunder. Man umgås med sina vänner gärna över en välsmakande drink på en uteservering en varm sommarkväll. Vid dessa tillfällen passar xide utmärkt. xide bright har en spännande och annorlunda smak av granatäpple i kombination med rabarber. Dessutom är den kalorisnål och sockerfri. Den exklusivare varianten xide strawberry desire har en välbalanserad och sofistikerad smak av jordgubb. Den kommer i en begränsad upplaga och den ljusrosa flaskan pryds av guldskimrande etiketter, vilket förstärker känslan av glamour.

– Vi är säkra på att de båda smakerna kommer att tilltala alla dem som vill lyxa till sommarens festliga tillfällen och unna sig något extra. xide strawberry desire och xide bright är utmärkta tillskott i vårt sortiment i och med att vi hela tiden strävar efter att erbjuda våra konsumenter nya, spännande smaker, säger Ann-Louise Kämpe, informationschef på Carlsberg Sverige.

xide bright lanseras på krogen i april medan xide strawberry desire lanseras på krogen i maj och på Systembolaget 1 juni. Artikelnummer: 1796–02, pris: 15,60 kronor.

Relaterade inlägg:

  1. Nya Extra Pastilles – mjuka, sockerfria pastiller i oemotståndliga smaker (16)
  2. Blanda sommarens drink SPLASH! med nya vodkan AIVY (15.7)
  3. Ny tårta med Toblerone för sommarens alla fikastunder (14.9)
  4. Behändiga sallader för sommarens enkla och goda måltider (14.7)
  5. Senap för alla smaker (14.3)