Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Ny kvalitetsvodka lanseras

SPRIT /

Med Bols Vodka i barskåpet gör du succé på festen

Premiumvodkan Bols Vodka går redan att avnjuta i större delen av världen, i februari lanseras den äntligen i Sverige.
Bols Vodka är en prisvärd kvalitetsvodka som är perfekt att ha hemma i barskåpet. Den passar lika bra som bas i cocktails som i drinkar.

Många drar sig för att blanda drinkar hemma i tron om att det är svårt, men följer du bara några enkla tumregler är det lätt att imponera på vännerna. Använd alltid ingredienser av hög kvalitet, kyl drinkarna ordentligt och krångla inte till det – svårare än så behöver det inte vara.

– För dig som vill blanda drinkar med en bra vodka utan att betala ett överpris är Bols Vodka ett självklart val. Det är en vodka som passar både när du ska blanda klassiska drinkar som Vodka Tonic och nya drinkar som Bols Maxi. Den fungerar även ypperligt när du vill göra en cocktail, säger Martina Öberg, produktchef på Maxxium.

Bols Vodka
Bols har mer än 400 års erfarenhet av att tillverka sprit och likörer. För att säkerställa att Bols Vodka håller hög kvalitet destilleras den fyra gånger och genomgår 57 kontroller innan den lämnar fabriken. Bols Vodka har en frisk och ren doft, smaken är rund och aromatisk med liten sötma.

Bols Vodka lanseras i Systembolagets ordinarie sortiment den 2 februari och kommer att finnas på samtliga Systembolag. Artikelnummer: 29. Pris: 199 kronor.

Relaterade inlägg:

  1. Domaine de la Perrière lanseras i Sverige under hösten (16.6)
  2. Nu lanseras Spitfire i en ny flaska med ett lågt pris (16.1)
  3. Fyra exklusiva samlarviner från M.Chapoutier lanseras (16)
  4. Efterfrågad single malt lanseras i Sverige (14.8)
  5. Highland Park 30 years old lanseras på Systembolaget (14.8)