Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Stockmos Light – med äkta fruktjuice och naturlig smak

DRYCK /

Svenska fruktdryckstillverkaren Stockmos presenterar i början av året Stockmos Light. En fruktdryck som innehåller äkta fruktjuice, är osockrad och näringsberikad med C-vitamin. Stockmos Light ger en naturligt god och äkta smakupplevelse.

Familjeföretaget Stockmos är idag marknadsledande på alkoholfri fruktcider och man har sett ett ökat intresse när det gäller osockrade fruktdrycker. Därför introducerar Stockmos nu Stockmos Light. En god och smakrik fruktdryck som innehåller naturliga råvaror. Stockmos Light tillverkas på Stockby gård på Ekerö utanför Stockholm.

Stockmos Light är osockrad, innehåller äkta fruktjuice och är extra berikad med C-vitamin. Stockmos Light är ett självklart alternativ för alla medvetna konsumenter som ställer höga krav på kvalitet och smak och månar om sin kropp och hälsa.

Med Stockmos Light erbjuder vi våra konsumenter en naturlig och osockrad fruktdryck utan att vi gett avkall på den goda smaken. Stockmos Light innehåller också till skillnad från många andra lightdrycker både äkta fruktjuice och c-vitamin, säger Helén Zakrisson på Stockmos.

Fyra fruktiga smaker

Stockmos Light kommer i fyra friska smaker; jordgubb, persika/aloe vera, päron och äpple. Smakstyrkan bestämmer man själv beroende på hur stark man vill ha den men den rekommenderade spädningsgraden är 1+9.

Stockmos Light finns tillgänglig i butik från och med februari och kommer att säljas i dagligvaruhandel över hela landet. Stockmos Light säljs i enlitersförpackning och kommer att kosta cirka 16 kronor.

Kort om Stockmos

Stockmos är ett familjeföretag som sedan 1920-talet tillverkat äppelmos, must, saft och sylt på Stockby gård på Ekerö utanför Stockholm. På 70-talet övergick Stockmos till att enbart tillverka drycker. Idag är Stockmos Sveriges näst största saftfabrik och marknadsledande när det gäller alkoholfri cider. Stockmos har 20 anställda och på ett år producerar de cirka 16 miljoner liter kolsyrade drycker och spädningsbara safter. De levererar sina produkter till alla stora dagligvarukedjor runt om i hela landet. Stockmos tillverkar också många av dagligvaruhandelns egna varumärken. Företaget har en omsättning på 95 miljoner kronor.

Relaterade inlägg:

  1. Så här häller du upp en äkta Erdinger Weissbier (19.2)
  2. Naturlig och smakrik favorit växer sig större (18.6)
  3. Vispgrädde och Lättgrädde med äkta gräddsmak och lång hållbarhet (18.2)
  4. Krispigare chips med mer smak och mindre fett (16.4)
  5. Tasty Nuggets – fisk i ny form och smak (15.2)