Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Smakpremiär

MAT /

Rydbergs breddar sitt sortiment av serveringsklara såser
Rydbergs färdiga såser är goda och bekväma produkter som sparar tid i köket utan att ge avkall på smak eller kvalitet. Nu har Rydbergs kompletterat sitt sortiment av serveringsklara såser och lanseras två nya smaker, Spisa Svampsås och Spisa Gräddsås som passar utmärkt till de flesta rätter och sammanhang.

Rydbergs har en lång tradition av att producera färdiga såser. Nu utökas sortimentet med två nya smaker, Spisa Svampsås och Spisa Gräddsås, såser som passar perfekt till både köttbullarna och entrecoten. Såserna från Rydbergs har hög kvalitet och är färdiga att värma och servera, vilket gör dem både enkla att använda och tidsbesparande i köket.

Gott och bekvämt
Spisa Svampsås och Spisa Gräddsås är mångsidiga produkter som passar för såväl vardag som fest. Särskilt bra passar såserna som smakförhöjare till olika typer av kötträtter, grillad mat och färsrätter. Svampsåsen går även bra att servera till kyckling och fisk. Såsernas finns till försäljning i butik i mars 2004. Pris 14 kronor.

Rydbergs såser finns sedan tidigare till försäljning i serveringsfärdiga konsumentförpackningar i följande smaker: Spisa Tzatsiki, Spisa Bearnaise, Spisa Café de Paris, Spisa Grönpeppar, Spisa Hollandaise, Spisa Rödvin och Spisa sås Bearnaise extrakryddad.

———————————————————————————————————–
Kort om Foodmark Sweden AB
Foodmark Sweden AB är Sveriges största producent av majonnäsbaserad sallad, majonnäs, sås och dressing. I Foodmarks produktportfölj ingår flera kända varumärken, där Rydbergs är det starkaste. Foodmark omsätter cirka 300 MSEK och har cirka 145 årsanställda. Företaget ingår i den norska koncernen Agra som omsätter cirka 2 miljarder SEK och har 900 anställda. Affärsidén är att utveckla och marknadsföra kylda, tillagade färskvaror med hög kvalitet under starka varumärken, både mot konsumenter och professionella användare. Produktionen sker på de egna fabrikerna på Gotland och i Spånga.

Relaterade inlägg:

  1. Rydbergs på nytt sätt
  2. Lätt för livsnjutare
  3. Rydbergs sortiment av sås, dressing och majonnäs
  4. Nu lättar salladerna
  5. Ny design med inspiration och enkelhet i fokus