Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Ristorante Pizza i fem smaker – för fem tillfällen

MAT /

Pizza Hawaii – perfekt för familjemiddagen.
När familjen samlas runt middagsbordet på kvällen passar Hawaii alldeles utmärkt. De läckra ananasbitarna ger en exotisk smak som tillsammans med solmogna tomater, Edamer- och mozzarellaost samt skinka, fulländar denna pizzaupplevelse. Avnjut tillsammans med en grönsallad, läsk till barnen och kanske lite vin till mamma och pappa.

Pizza Salame – till grabbarnas pokerkväll?
Salame är ett hett tips när det vankas pokerkväll med grabbarna. Blandningen av salami på solmogna tomater tillsammans med örter och kryddor gör denna pizza till en av klassikerna. Coleslaw och kall öl gör denna måltid komplett.

Pizza Mozzarella – när tjejmiddagen blir italiensk.
Mozzarella passar exempelvis på tjejmiddagen med italienskt tema. Den delikata mozzarellaosten tillsammans med de solmogna tomaterna, Edamerosten och ört- och kryddblandningen, gör denna pizza oemotståndlig. Komplettera med ruccolasallad, brisinis och en flaska rött.

Pizza Prosciutto – romantik för två.
Vid en romantisk kväll utan barnen är klassikern pizza Prosciutto ett trevligt alternativ. Den saftiga skinkan, tomaterna, Edamer-och mozzarellaosten, utgör tillsammans med de utsökta örterna den här smakupplevelsen. Njut denna pizza med ett gott vin och en fräsch tomatsallad.

Pizza Pollo – fredagsmys framför TV:n.
Pollo är utmärkt när det är det dags för fredagsmys och videokväll. Kombinationen av saftig spenat, kycklingfilébitar, solmogna tomater samt Edamer-och mozzarellaost ger tillsammans denna pizza dess smakrika karaktär. Fullända denna pizzaupplevelse tillsammans med god dryck och tillbehör som till exempel tomatsallad med fårost och oliver.

Tillagning
Värm upp ugnen, avlägsna plasten och grädda den frysta pizzan på gallret i nedre delen av ugnen 12–14 minuter, pizzan är färdig när osten har blivit gyllenbrun. Ristorantes pizzor tillbereds bäst med både under- och övervärme i din ugn. Fyllningen blir saftigare och osten smälter jämnt och fint.

Relaterade inlägg:

  1. Ristorante Pizza ger tid för njutning i vardagen
  2. Nu lanseras spännande nötblandningar för alla tillfällen
  3. Senap för alla smaker
  4. Niklas Ekstedt om smaker
  5. Cocktails för alla tillfällen