Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Nya Extra Pastilles – mjuka, sockerfria pastiller i oemotståndliga smaker

MAT /

Goda, friska och nyttiga

Extra Pastilles heter vårens största nyhet från Wrigley. Ett perfekt alternativ när man blir sugen på något gott och inte vill vara onyttig och stoppa i sig sötsaker. Extra Pastilles är den första mjuka, sockerfria pastillen från Wrigley och smakerna är speciellt utvecklade för Sverige.

Extra Pastilles är välsmakande mjuka pastiller som kommer i fem spännande och uppfriskande smaker. Vare sig man gillar en frisk smak av mint, saltlakrits eller en fruktig kombination av lime och tranbär kan alla hitta sin favorit. Extra Pastilles har en helt unik sockerfri sammansättning med xylitol vilket gör att de även är bra för tänderna. Gott, nyttigt och lätt att ha med sig.

–    Det känns jättekul att vi med Extra Pastilles kan erbjuda våra konsumenter något helt nytt och jag är övertygad om att de inte kommer att bli besvikna. Har man smakat en så vill man bara ha fler. Genom att ta fram fem goda smaker är vi säkra på att alla kan hitta sin favorit, säger Mikael Nordmark, marknadschef på Wrigley Scandinavia.

Extra Pastilles först i Sverige

Extra Pastilles har tagits fram på initiativ av Wrigley Scandinavia och kommer inledningsvis endast att finnas tillgänglig i Skandinavien. Lanseringen av Extra Pastilles är Wrigleys största satsning på många år.

Extra Pastilles kommer i fem smaker; Cranberry Lime, Dragonfruit, Green Mint, Licorice Lime samt Salty Licorice. Extra Pastilles säljs i praktisk ask med snygg design och kommer att finnas i butik vecka 6, 2007. Extra Pastilles kostar cirka 10 kronor per ask.

Kort om Wrigley
Wrigley grundades 1891 av William Wrigley Jr. och bolaget leds idag av fjärde generationen av familjen Wrigley. Företaget är idag världens största tillverkare av tuggummi och bubbelgum och ett av världens ledande konfektyrföretag. Bland deras varumärken märks Extra, Extra Drops, Juicy Fruit och Hubba Bubba. Wrigley har kontor i 150 länder och 19 fabriker världen över. Huvudkontoret ligger i Chicago.

Relaterade inlägg:

  1. Så klarar du din förkylning Extra bra
  2. Tom Sjöstedt tar Kvibille Svecia Extra Vällagrad med sig till OS
  3. Senap för alla smaker
  4. Niklas Smaker – vårens mest närodlade bok om mat
  5. Café Brownie i två smaker – choklad och hasselnöt