Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Matmarknad!

Båstad
3 – 17 juli 2010 Dagligen kl 10.00 – 18.00

Gamla torget i Båstad, invid Båstad kyrka och turistbyrå.

Mat är kultur!
Nordvästra Skåne har några av Sveriges bästa matprodu-center, nu samlar vi alla, under årets två tennisveckor, på samma plats!
Nyplockade jordgubbar, färskpotatis, tomater i regnbågens alla färger, sallader, kryddor, dill och ägg. Här finns också Bjärekyckling, Bjäre kött, Heberleins och Per i Viken med sina bästa charkuteri-varor. Upptäck nya matproducenter medan du släcker törsten med Kattviksmust och njuter nybakade kanelbullar från Kochs bageri.

– Mat är en otroligt viktig del av kulturen och Båstad med Bjärehalvön har ett fantastiskt kulturlandskap, tack vare alla mindre råvaruproducenter som verkar här, nära sina råvaror, med både hjärta och själ. Tennisveckorna i Båstad är en viktig mötesplats för internationellt näringsliv och sport. Vi vill i år även lyfta in kulturen i detta, uppmuntra till nya möten och ta chansen att visa det stora utbud av mat och kultur vi har att erbjuda i Båstad, säger Ia Schildt, creative director, Nya! Sverige Båstad.

En matmarknad på medelhavets vis är en sinnesupplevelse. Finns det ett bättre sätt att handla middagsmaten, än ute på ett kuller-stenstorg bland dofter och smaker från nyskördat till sorlet av röster från olika länder?
Nya! Sverige Båstad arrangerar.

Nya! Sverige Båstad, en ny medial, kulturell och innovativ mötesplats.
Möten mellan människor med olika ursprung föder skaparglädje och innovationskraft. Under Båstad tennisveckor möts vanligen näringsliv och sport. Under årets tennis möts näringsliv, sport och kultur. Kan det ge Sverige mer? Vi tror det.

Relaterade inlägg:

  1. Matmarknad Båstad
  2. Hälsosamt produktkoncept med inspiration från sport
  3. AXA Sportgryn
  4. Njut av påskmaten och gå på diet i efterhand
  5. Vad blir det för mat?