Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Lösningen på alla julklappsproblem

SPRIT /

10-årig Talisker i presentförpackning – den perfekta julgåvan

Är du stressad över att inte hitta den perfekta julgåvan till svärfar eller bäste vännen? Nu slipper du fundera över det. Talisker™ har tagit fram en exklusiv presentförpackning i en begränsad upplaga. Talisker 10 år är den perfekta gåvan för den som njuter av livets goda och vill ha en smakupplevelse utöver det vanliga.

I jultider blir man ofta bortbjuden på middagar och fester både till släkt och vänner. I alla julförberedelser kan det lätt uppstå ett stressmoment över vad man ska ge bort. 10-åriga Talisker med sin lyxiga förpackning och utsökta smak är den perfekta presenten för alla livsnjutare med känsla för kvalitet.

– Talisker har en rik sötma av torkad frukt, torvrök och ett kraftigt inslag av kornmalt, vilket lämnar ett långt, varmt och pepprigt avslut med en läcker sötma. Med sin välbalanserade och komplexa smak är Talisker en whisky för den som njuter av livet och uppskattar nya upplevelser. Det känns roligt att vi med den här snygga presentförpackningen kan erbjuda våra konsumenter något ytterligare utöver den fantastiska smakupplevelse som Talisker bjuder på, och ett säkert kort som julklapp eller gå-bort-present till jul, säger Maria Wessel, marknadschef på Diageo.

Om Talisker™
Talisker har sedan 1838 destillerats i den karga bergstrakten på ön Skye utanför Skottlands nordvästra kust, vilket bidrar till Taliskers unika karaktär. Talisker är idag den enda Single Malt whisky som framställts på ön. Whiskyn har en lång tradition och var berömd redan 1880 som ”The king o’drinks..” (R.L. Stevensson). Talisker är den mest prisbelönta Single Malt whiskyn i sin kategori (IWSC – International Wine and Spirits Competitition), och är en del av
Classic Malts Selection från Diageo. För mer information om Talisker, besök www.malts.com.

Relaterade inlägg:

  1. Bavette alla Puttanesca (11.5)
  2. Rigatoni alla Pizzaiola (11.1)
  3. Nu lanseras spännande nötblandningar för alla tillfällen (11)
  4. Premiumöl för alla svenska högtider (11)
  5. Cocktails för alla tillfällen (10.9)