Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Komponera din favoritpizza

MAT /

Schulstad introducerar italienskt brödkoncept

Schulstad lanserar ett nytt brödkoncept med italiensk inspiration. Först ut är färska pizzabottnar. Det är en helt ny typ av produkt som innebär att du snabbt och enkelt kan komponera en fräsch pizza hemma med tomatsås och dina favorittillbehör.

Italien har haft ett uppsving på de svenska middagsborden under de senaste åren och inspirerar oss med nya maträtter och smakbrytningar. Nu introducerar Schulstad ett nytt italienskt brödkoncept. Första produktlansering är färska pizzabottnar, en helt ny typ av produkt som både underlättar och lyfter dina måltider hemma.

En pizza för alla tillfällen
De färska pizzabottnarna från Schulstad erbjuder ett helt nytt alternativ till köppizza som gör att du enkelt och lätt kan komponera din favoritpizza hemma. Du får samma kvalitets- och smakupplevelse då pizzan kan tillagas med valfria råvaror. Pizzabottnarna är perfekta att ha hemma då du saknar inspiration eller har ont om tid och ska ha middag och ändå vill bjuda på något som alla uppskattar. Med hjälp av några få råvaror och den medföljande tomatsåsen, står maten snart på bordet. Pizzan tillagas enkelt och snabbt i ugnen i cirka 8–10 minuter.

– Schulstads färska pizzabotten är ett perfekt alternativ när tiden är knapp och man inte hinner stå vid spisen men ändå vill kunna njuta av en fräsch och god måltid. Med den medföljande tomatsåsen och olika tillbehör kan du snabbt och enkelt komponera din favoritpizza, säger Åsa Lindahl, Brand Manager på Cerealia Bakeries.

Schulstads färska pizzabottnar innehåller inget konserveringsmedel och har 40 dagars hållbarhet. Den nya produkten säljs i 2-pack och lanseras i butik i maj. Cirkapris 18.90 kr.

Kort om Schulstad
Sedan 2003 ingår varumärket Schulstad i Cerealiakoncernen. Cerealia är en internationell livsmedelskoncern vars affärsidé är att utveckla, tillverka och marknadsföra cerealiebaserade livsmedel. Koncernen omsätter ca 9 mdr och har ca 6000 anställda. I Schulstads sortiment ingår mjukt mat- och kaffebröd. Schulstad ska tillgodose konsumentens behov av nya smakupplevelser och variation genom att ständigt utveckla brödkategorin med nya koncept, produkter och smaker.

Relaterade inlägg:

  1. Nygräddat bröd när du vill
  2. Schulstad lanserar sunda brödnyheter för smörgåsälskare
  3. Företagsfakta – Schulstad
  4. Apetina® grill cheese – en ost för grill- eller stekpanna
  5. Starta året med en sund livsstil som håller i längden