Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Gör vintern till en fest

FEST /

Under denna mörka årstid är det lätt att man blir lite extra sugen på fest och nöje. Många människor tenderar att gå i idé likt björnarna under den kalla och mörka hösten och vintern. Självklart har vi alla känt hur den sköna soffans dragningskraft blir allt större under vintern och det lockar sällan lika mycket att gå ut och socialisera efter arbetet eller ens på helgerna som att stanna hemma och mysa med levande ljus i värmen.

De flesta av oss väljer dock att rycka upp sig lite och faktiskt se till att ha ett socialt liv även på vintern. Självklart kan man inte stänga in sig i flera månader för att det råkar vara kallt och mörkt. Ser man detta istället som ytterligare en anledning att festa, fira och umgås med vänner så blir vintern garanterat trevligare.

 

Ställ till med liten eller stor fest

Självklart behöver man inte ställa till med något storslaget jippo för att träffa sina vänner. Varför inte bara köpa med er färdigmat från Thai-kiosken eller pizzerian och sedan äta, kolla på en film eller spela ett spel tillsammans? Det behövs inte mer än så för att få en trevlig kväll trots det kalla och tråkiga vädret.

Vill man lysa upp vintermörkret ännu mer är det självklart otroligt trevligt att fixa en rolig fest för alla vänner. Det behöver ju faktiskt inte vara jul eller nyår för att man ska ha en anledning att fira. Varför inte bara bjuda över vännerna en vanlig lördag i december och fira vad som helst? Livet, hälsan, vänskapen, den stundande våren eller något helt annat. Cateringmat i Stockholm finns det gott om så passa på att lyxa till det lite extra med en härlig buffé, lite enkel plockmat eller något annat gott som gästerna kan smaska på. Gör en enkel välkomst-bål och köp hem ett par boxar vin, öl och så vidare och sätt sedan på den bästa partylistan på Spotify. Med dessa komponenter kommer festen garanterat bli lyckad.

Relaterade inlägg:

  1. Gör julen till en fest med catering
  2. Varma drinkar för vintern
  3. Arrangera en fest med Sol-garanti för dina vänner i sommar
  4. Campbell’s soppor till nyårsfesten
  5. Mat till kalas – för både barn och vuxna.