Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Xide välkomnar våren med jasmin och persika

SPRIT /

Snart är det vår och vad passar bättre än att smygstarta säsongen med en ny smak från
xide? I vår bjuds det på en spännande kombination av mild jasmin och frisk persika. Med
sin fruktiga och blomstrande smak är xide jasmine/peach det perfekta valet för alla som
längtar efter våren. xide jasmine/peach finns i en limiterad upplaga.

Den 2 februari lanseras xide jasmine/peach på Systembolaget och restauranger över hela landet. Xide jasmine/peach kommer att finnas i begränsad upplaga och är ett såväl spännande som roligt alternativ till både drinkar och vitt vin. Med den fräscha smaken av jasmin och persika är känslan av nyklippt gräs och uteserveringar inte långt borta. xide har gjort sig känd för sina nytänkande smakkombinationer och för att flaskorna skiljer sig från andra med sin snygga och innovativa
design.

– xide jasmine/peach kommer att sticka ut bland vårens drycker. Den har inte bara en jättegod smak utan bjuder även på en tilltalande design. Det gör den till ett gott och roligt alternativ både när man är hemma och på krogen, säger Ann-Louise Kämpe, informationschef på Carlsberg Sverige.

Om Xide

Xide-serien skiljer sig från övriga ready-to-drink produkter på marknaden då dess smak inte är söt utan frisk och lätt. I tillägg har xide en tidsenlig design med det speciella X:et som karaktäriserar serien. xide erbjuder ett bestående grundutbud av spännande smaker och har även kontinuerligt limiterade smaker under året, nu introduceras alltså säsongsbetonade xide jasmine/peach i begränsad upplaga.

xide jasmine/peach lanseras på krogen i februari 2009 och på Systembolaget den 2 februari 2009. Artikelnummer: 1799–02. Pris på Systembolaget: 16.30 kronor, på restaurang cirka 40 kronor och
uppåt.

Om Carlsberg Sverige

Carlsberg Sverige är Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer öl,mineralvatten och läsk samt distribuerar ett brett vin-och spritsortiment. Carlsbergs framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hög kompetens som sträcker sig nästan 300 år tillbaka i tiden. Carlsberg, Pripps Blå, Falcon, Ramlösa och Pepsi är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Carlsberg Sverige ingår i den internationella koncernen Carlsberg Group, med verksamhet i över 40 länder.

Relaterade inlägg:

  1. Nya trendiga smaker för sommarens festligheter (11.2)
  2. Somersby – en ny sofistikerad cider (6)
  3. Black Pepper Fizz (5.5)
  4. Dröm dig bort till tropiska platser med nya Ramlösa Mango (4.9)
  5. Premiumöl för alla svenska högtider (4.9)