Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Storleken har betydelse – prova nya Spitfire Stubbies

ÖL /

Nu finns den populära alen Spitfire i en ny, smart 25 cl flaska, Spitfire Stubbies. Inte för stor och inte för liten. Spitfire Stubbies säljs på Systembolaget i ett praktiskt tiopack som är enkel att bära med sig och lämpar sig perfekt för sommarens och höstens alla utomhusaktiviteter.

– Den nya, mindre flaskan på 25 cl innehåller samma omtycka ale som originalet Spitfire, skillnaden är att Spitfire Stubbies kommer i ett smart tiopack. Flaskan lämpar sig väl för den som tycker att en 1/2 liter är för mycket och storleken innebär också att Spitfire Stubbies inte bli varm och avslagen innan den är uppdrucken, säger Richard Keller, produktchef på Bibendum.

Tre picknickkorgar – från enkel till avancerad
¬Vi svenskar lever alltid upp under det varma halvåret och tillbringar mycket tid tillsammans med vänner och familj. Picknick och brännboll en solig dag, en helg i sommarstugan eller kanske en sväng med båten för att titta på solnedgången. Varje tillfälle har sin speciella charm, och sin speciella picknickkorg.

Den enkla picknickkorgen – ett tiopack Spitfire Stubbies och en påse chips.

Mitt i mellan picknickkorgen – två tiopack Spitfire Stubbies, rostbiff, potatissallad, grönsallad och vitt bröd. Glöm inte att packa ner en skön filt att sitta på.

Den avancerade picknickkorgen – tre tiopack Spitfire Stubbies, kycklinggrillspett, fetaostsallad med knaperstekt bacon och vitlöksbröd. Färska jordgubbar och vaniljmuffin till efterrätt. Packa också ner en duk, linneservetter, bestick, glas, tallrikar och kanske några ljus om ni planerar att stanna sent.

Relaterade inlägg:

  1. Nu lanseras Spitfire i en ny flaska med ett lågt pris (27.3)
  2. Prova whisky på egen hand (17.8)
  3. Att prova soya (17.5)
  4. Highland Park – årtal med betydelse (16.8)
  5. Svenskarna först i Europa att få prova Smirnoff Blueberry (16.4)