Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Svenskarna först i Europa att få prova Smirnoff Blueberry

SPRIT /

Lagom till hösten lanserar Smirnoff, världens ledande vodkamärke, en ny smak som verkligen tilltalar våra svenska smaklökar – Smirnoff Blueberry. Sverige är det första landet efter USA där Smirnoff Blueberry lanseras. Med sin friska smak av färska blåbär kan du enkelt blanda riktigt goda och innovativa drinkar som passar utmärkt vid såväl stora som små fester under hösten.

Från och med första oktober kan du avnjuta en god drink med Smirnoff Blueberry på utvalda krogar och restauranger runt om i hela Sverige. Smirnoff Blueberry är uppföljaren till Smirnoff Green Apple som blev en succé förra sommaren.

– Intresset för smaksatt vodka är fortsatt mycket stort både i Sverige och utomlands och Smirnoff har hela tiden varit en föregångare av denna trend. Det känns jättekul att Sminroff Blueberry nu lanseras i Sverige särskilt med tanke på att blåbär är en smak som vi svenskar verkligen känner till och uppskattar, säger Magnus Bååthe, Brand Manager för Smirnoff på Diageo.

För både enkla och innovativa drinkar
Basen i Smirnoff Blueberry är Smirnoff No 21, världens mest sålda premiumvodka. Den har sedan smaksatts med enbart naturliga smakämnen vilket ger en väldigt tydlig, frisk och fräsch smak av färska blåbär. Smirnoff Blueberry är en utmärkt bas i både enkla och mer innovativa drinkar. Smirnoff Blueberry ger även klassiska drinkar, såsom Vodka Martini och Mojito, en ny smakdimension då de får ny fruktig twist.

– Drinken Blues är ett bra val om man enkelt vill blanda till en god drink hemma. Du fyller bara ett glas med is, några färska blåbär, häller i 5 cl Smirnoff Blueberry och fyller upp med Sprite eller 7up, fortsätter Magnus Bååthe.

Smirnoff Blueberry är den femte smaksatta vodkan från Smirnoff som lanseras i Sverige.
Från den första oktober 2007 serveras Smirnoff Blueberry på utvalda restauranger och krogar i Sverige. Under vintern kommer den även att finnas i Systembolagets beställningssortiment. För inspiration bifogas några drinkrecept.

Relaterade inlägg:

  1. Smirnoff Green Apple (21.8)
  2. Smirnoff Experience bjöd på innovativa drinkar och ett event utöver det vanliga i Moskva (20.7)
  3. Drinkrecept med Smirnoff Black No.55 del I (19.8)
  4. Blueberry Mojito (18.3)
  5. Blueberry Martini (18.3)