Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Smirnoff Green Apple

SPRIT /

Smirnoff Green Apple – en frisk och fräsch smak

Vill du göra succé på grillpartyt eller midsommarfesten är Smirnoff Green Apple det självklara valet. Med sin friska och fräscha äppelsmak passar den perfekt i sommarens svalkande drinkar. Smirnoff Green Apple finns på Systembolaget från den tredje april.

Lagom till vårens och sommarens alla festligheter finns Smirnoff Green Apple i Systembolagets ordinarie sortiment. Med sin friska och fräscha smak av gröna äpplen är den en utmärkt bas i både enkla och mer avancerade drinkar och cocktails, vilket gör det lätt för både hemmabartendern och proffset att mixa goda, spännande drinkar. Men självklart kan Smirnoff Green Apple även avnjutas precis som den är med is.

– Äpple är en smak som känns typisk svensk och ligger oss alla varmt om hjärtat. Att Smirnoff Green Apple är en omtyckt smak har vi redan fått bevisat genom enorma framgångar både i USA och på våra svenska krogar, där den snabbt blivit en stor favorit, säger Magnus Bååthe, Brand Manager för Smirnoff på Diageo.

Designat i grönt
Smirnoff Green Apple har inte bara en oemotståndlig smak av solmogna gröna äpplen utan även en snygg design. Smirnoff Green Apple har fått en utformning som väl harmoniserar med produktens image och innehåll. När det gäller färgen på flaskans etikett och skruvkork har formgivarna denna gång inspirerats av det gröna äpplets vackra skal. Flaskan går i klart glas och har den speciella ”twisten” som karaktäriserar Smirnoffs smaksatta vodkaserie.

– Designen har en stor betydelse när det gäller att skapa och förmedla den rätta imagen och känslan för produkten. Smirnoff Green Apple är en vodka som ligger helt rätt i tiden, både när det gäller smak och utformning, fortsätter Magnus Bååthe.

Relaterade inlägg:

  1. Drinkrecept med Smirnoff Black No.55 del I (19.8)
  2. Drinkrecept med Smirnoff Black del III (19.5)
  3. Bond och Smirnoff (14.7)
  4. Smirnoff firar sin resa genom tiden (14.2)
  5. Svenskarna först i Europa att få prova Smirnoff Blueberry (14.1)