Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Paul Masson vinkaraff och tillbehör- två roliga presenter i en

VIN /

En oväntad och rolig present är vinet Paul Masson och ett passande attribut. Förutom ett gott vin kan den stilrena karaffen användas för annorlunda och spännande dekoration i hemmet. Tillsammans med blommor, stenar, gröna blad och vatten fyller karaffen sin plats i hemmet även när vinet är urdrucket.

Nedan följer några enkla tips på tillbehör som kan vara kul att ge bort tillsammans med vinet. Exempelvis om du vill ge något romantiskt till en kär vän kan du satsa på tillbehör som röda rosor och stenar. Till kompisen kanske du vill ge något enkelt och stilrent och då passar tillbehör som exempelvis videung. Varför inte testa olika alternativ och se vad som passar just dig.

Stilrent och enkelt
Ett kul och mycket enkelt alternativ som kan liva upp en dukning, eller dekoration hemma är videung. En växt som även symboliserar våren. Stick ner kvistar av videung i karaffen och fyll på med lite vatten.

Tillbehör
Videung. Kan köpas i blomsterbutiker.

Tufft
Stora vackra gröna monsterablad blir allt mer populära att använda som dekoration. Ett trendigt alternativ är att lägga stenar/sand i botten på den tomma karaffen och fylla på med lite vatten. Stoppa sedan i monsterabladet och du har en snygg dekoration att placera i fönstret eller varför inte i badrummet om det behövs lite mer färg?

Tillbehör
Stenar/sand och monsterablad. Kan köpas i blomsterbutiker.

Romantiskt

För att skapa en romantisk känsla kan man lägga exempelvis stenar eller sand i botten på den tomma karaffen. Stick sedan långa röda rosor i och fyll på med vatten. Karaffen blir en fin dekoration till det dukade bordet eller höjer stämningen i sovrummet.

Tillbehör

Stenar/sand och röda rosor. Kan köpas i blomsterbutiker.

Relaterade inlägg:

  1. Paul Svenssons kräft- och potatissallad (20.4)
  2. Hummerpaté med skaldjurssås (3.9)
  3. Grilltips (3.4)
  4. Serveringstips för klassiska måltider (3.1)
  5. Réserve de la Condamine (3)