Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

McVitie’s + Dora och SpongeBob = sant

MAT /

Lanserar två nya kex för de yngre i familjen

I vår utökar McVitie´s sortimentet med två nya kex; McVitie’s Dora och McVitie’s SpongeBob. Kexen är baserade på de folkkära seriefigurerna Dora utforskaren och SvampBob Fyrkant, två av de populäraste barnprogrammen på TV världen över. McVitie’s Dora och McVitie’s SpongeBob är frasiga vetekex täckta av krämig ljus choklad och i varje förpackning finns sex smarta portionsförpackningar med två kex i varje, perfekta att ta med sig på picknicken, efter maten eller att bjuda på när det är kalas.

McVitie’s har försett världen med kex för alla smaker och preferenser sedan 1892 och har med sina högkvalitativa kex gjort sig populära både bland vuxna och barn. Nu lanserar man McVitie’s Dora och McVitie’s SpongeBob, tunna, mumsiga vetekex, täckta av ett tunt lager ljus choklad. Båda kexen lanseras i en förpackning med sex stycken smarta portionsförpackningar med två kex i vardera, vilket gör dem perfekta att ta med på promenaden eller att bjuda på vid kalaset. Dessutom har både McVitie’s Dora och McVitie’s SpongeBob olika roliga spel och utmaningar på baksidan av förpackningen så att barnen har möjlighet att leka och lära.

– Både Dora och SpongeBob är barnprogram som står för något positivt, och vi på McVitie’s är väldigt glada över det här samarbetet. Kex är produkter som är populära bland barn och för att underlätta för föräldrarna är vi väldigt tydliga med näringsinnehåll för respektive kex på förpackningen. Självklart innehåller inte heller dessa kex några som helst transfetter eller konserveringsmedel, precis som våra andra kex, säger Tony Kraftling, Nordic Manager, United Biscuits.

Populära program

I Sverige är Dora och SpongeBob mer kända som Dora utforskaren och SvampBob Fyrkant och är idag två av landets populäraste barnprogram. Dora utforskaren handlar om den lilla flickan Dora och hennes äventyr och SvampBob Fyrkant handlar om den snälla tvättsvampen SvampBob som bor i en ananas på havets botten och har som motto att ”Jag är redo! Jag är redo! Jag är redo!”. Båda TV-programmen har skördat stor popularitet världen över hos stora som små, tack vare sin humor, charm och i Doras fall, vilja att utbilda barn.

McVitie’s Dora och McVitie’s SpongeBob säljs på samtliga ICA samt på utvalda butiker runt om i landet. Cirkapris är 19,90 kr.

Relaterade inlägg:

  1. AXA lanserar passionerad müsli
  2. Konsten att hälla upp en veteöl
  3. Japanska Kikkoman smaksätter mat från världens alla hörn
  4. Ett nytt oemotståndligt snacks
  5. Choklad