Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Färdigblandade drinkar på flaska en trend som växer

SPRIT /

Trenden att dricka färdigblandade drinkar på flaska ökar i hela världen och snabbast på den internationella marknaden växer Red Square Ice. Nu lanseras Red Square Ice på krogar och restauranger i Sverige.

Red Square Ice är en vodkabaserad drink på flaska, färdig att dricka som den är. Nu lanseras den på krogar och restauranger runt om i hela landet.

I Storbritannien har de färdigblandade drinkarna på flaska blivit omåttligt populära, framförallt bland trendmedvetna 20–30 åringar med viss tonvikt på kvinnor. Allt talar för att utvecklingen i Sverige kommer att följa samma mönster, säger Lars-Eric Svensson, VD på Anrcona som importerar Red Square Ice till Sverige.

Fyra smaker
På den svenska marknaden kommer Red Square Ice inledningsvis lanseras i fyra smaker: mexican/lime, lemon, blueberry och cranberry.

Att det är sådan bredd på smakerna är positivt för det innebär att alla kan hitta en smak som passar dem, fortsätter Lars-Eric Svensson. Mexican/lime är dessutom den första vodkabaserade färdigblandade drinken med limesmak på marknaden, något som har efterfrågats både av krogar och konsumenter.

Red Square Ice kommer att finnas på krogar och restauranger från våren 2003. Alkoholhalten är 5,1 procent och cirkapriset är 45 kronor.

Relaterade inlägg:

  1. Nu lanseras Spitfire i en ny flaska med ett lågt pris (19.4)
  2. Intresset för Sydafrikanska viner växer i Sverige (17.2)
  3. Tillverkning – från ax till flaska (17.2)
  4. Naturlig och smakrik favorit växer sig större (17.2)
  5. Äta i farten – en tydlig trend som kommit till Sverige (17)