Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Falcon Påskbrygd

ÖL /

Falcon Påskbrygd – en nykläckt, fyllig, mörk lager

Lagom inför påskens festligheter lanseras Falcon Påskbrygd. En smakrik, mörk lager som passar perfekt som måltidsdryck till typiska påskrätter. Förutom den goda smaken bidrar den även till utsmyckningen av påskbordet med sin sinnrika design.

Vid högtider som påsk äter vi svenskar ofta många olika rätter och det kan vara svårt att hitta en dryck som passar till alla dessa smaker. Falcon Påskbrygd, med sin fylliga och smakrika karaktär, passar utmärkt att avnjuta tillsammans med alla delikatesser som påskbordet har att erbjuda.

– 1984 var Falcon den enda julölet på Systembolaget och sedan dess har marknaden och intresset för julöl och säsongsöl ökat kraftigt. Vi ser att trenden med säsongsöl håller i sig och det känns naturligt att Falcon är med och lanserar ett fylligt och smakrikt påsköl, säger Pål Ekberg, senior brand manager på Carlsberg Sverige. När det gäller designen har Falcon genom tiderna haft en mer strikt stil, men vid en festlig högtid som påsken, är det roligt att sticka ut med en mer humoristisk och avslappnad stil, fortsätter Pål.

Falcon Påskbrygd finns till försäljning på Systembolaget från den 17 mars och i butik från den 5 mars. Ölet finns som starköl 5,9 % och folköl 3,5%.

Relaterade inlägg:

  1. Smakrikt och vackert till påskmaten (17.8)
  2. Intresset för drycker kopplade till högtider ökar (7.1)
  3. Årets sommaröl lanseras lagom till grillfesterna (6.6)
  4. Julöl från Carlsberg (4.5)
  5. Belgisk öl ökar i popularitet lett av prisbelönta Leffe Blond (4)