Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Årets sommaröl lanseras lagom till grillfesterna

ÖL /

Falcon BBQ Lager – förgyller sommarens sköna stunder

Precis som sol och bad hör sommaren till är även grillfester ett självklart inslag för oss svenskar. Det finns nästan inget som går upp mot en trevlig grillfest en varm sommardag eller ljummen sommarkväll i goda vänners lag. Med sin friska smak passar Falcon BBQ Lager perfekt till alla former av grillad eller starkt kryddad mat och är ett därmed en perfekt smakförhöjare på grillfesten. Bjud in familj och vänner, lägg ölen på kylning och tänd på kolen!

Falcon BBQ Lager är en helt ny smak som tappas i begränsad upplaga. Det är en välbalanserad och uppfriskande ljus lager som har en lätt fruktig smak med liten beska och viss sötma. Smaken har inspirerats av BBQ-traditionen från länder som USA, Australien och länder i Sydamerika, där traditionen är stark precis som här i Sverige. Falcon BBQ Lager passar till såväl grillat som när man bara vill njuta av en god, kall öl under varma, sköna sommardagar.

– Grillfester ligger oss svenskar varmt om hjärtat och ses som en självklarhet under sommaren. Det är därför extra roligt att kunna erbjuda en öl vars smak är speciellt anpassad till grillade och kryddstarka maträtter och på detta sätt förhöja grillupplevelsen ytterligare. Så vill du göra succé på grillpartyt är Falcon BBQ Lager ett säkert kort, säger Ann-Louise Kämpe, informationschef på Carlsberg Sverige.

Om Carlsberg Sverige

Carlsberg Sverige är Sveriges ledande bryggeri och erbjuder ett brett urval av drycker. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer öl, mineralvatten och läsk samt distribuerar ett brett vin- och spritsortiment. Carlsbergs framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hög kompetens som sträcker sig nästan 300 år tillbaka i tiden. Carlsberg, Pripps Blå, Falcon, Ramlösa, Pepsi och Schweppes är några av de varumärken som ingår i sortimentet. Carlsberg Sverige ingår i den internationella koncernen Carlsberg Breweries, med verksamhet i över 40 länder.

Relaterade inlägg:

  1. ICA presenterar årets nyheter till grillfesten (23.2)
  2. Kelda med bitar lanseras nu till hösten (21.7)
  3. Smakrikt och vackert till påskmaten (18.6)
  4. Intresset för drycker kopplade till högtider ökar (17.7)
  5. Dröm dig bort till tropiska platser med nya Ramlösa Mango (16.1)