Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Få fart på energin

DRYCK /

Många människor känner sig trötta och stressande, inte minst i vintermörkret, och upplever att orken inte räcker till. Det orsakar ofta ytterligare problem som sömnsvårigheter, bristande motivation och allmän oro. Tyvärr är det ganska lätt att hamna i en ond cykel där bristen på energi leder till att saker och ting inte blir gjorda och stressen därmed ökar, vilket i sin tur leder till brist på energi.

Ett av de främsta sätten att hitta tillbaka till den inre kraften är att uppnå en bra balans mellan motion och näringsintag. Om du får i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler får hjärnan och kroppen ordentligt med bränsle för att orka gå igång, och ju mer du motionerar desto bättre styrka och kondition får du. Med den svenska, sockerfria funktionsdrycken Nocco får du en fantastisk boost av vitaminer och grenade aminosyror som kan hjälpa dig att både piggna till för stunden och att orka mer i allmänhet.

Vätskan är A och O

När det kommer till hälsan hamnar vätskeintaget ofta lite i skymundan. Det talas mycket om olika matvaror och deras innehåll men även vätskan spelar enorm roll. Just vätskeintaget diskuteras framför allt i samband med hur det kan uppstå brist på sommaren men faktum är att du lika gärna kan bli uttorkad på vintern. Visste du, till exempel, att ett av de många tecknen på uttorkning kan vara sötsug eller plötslig hunger. Visst är det bra att dricka vatten men många tycker också att det kan vara lite tråkigt varav de vänder sig till ohälsosamma läsk- och energidrycker. Med Nocco behöver du inte oroa dig för sockerintaget då drycken är sockerfri, samtidigt som den innehåller massa näring och dessutom kommer i ett stort sortiment av goda smaker som exempelvis päron, citron och hallon.

Kom igång med träningen

Att komma in i en bra och hälsosam rutin handlar mycket om att prioritera rätt och att fatta beslutet att satsa på sitt välbefinnande. Träning reducerar dina stressnivåer och gör det lättare att sova och att tänka klart och du uppnår en hälsosammare kroppsvikt. Nocco ger dig den extra energi som du behöver för att orka mer, och om du vill kan du välja varianter med koffein för en extra boost. Glöm inte heller den enkla vardagsmotionen och att göra små övningar eller stretchrörelser då och då för att få igång blodcirkulationen och mjuka upp lederna.

Relaterade inlägg:

  1. GoGreens Mixersortiment
  2. McVitie’s Digestive – världen runt
  3. Produktfakta och sortiment Bite Size från Bisca