Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Åtråvärda favoriter äntligen i Sverige

MAT /

Spännande tillskott från Wrigley på tuggummihyllan

En stor favorit är Juicy Fruit som med sin fruktiga och söta smak har uppskattats av generationer runt om i världen i över 100 år. Nu får Juicy Fruit sällskap av det mytomspunna kaneltuggummit Big Red och minttuggummit Doublemint.

– Vi har under en längre tid märkt att det finns ett starkt sug efter Big Red och Doublemint hos svenska konsumenter, då många har stött på dessa tuggummin utomlands. Därför känns det extra roligt att de nu äntligen är här, säger Lars Lindström, marknadschef för Wrigley i Sverige.

Tuggummi för varje tillfälle
Doublemint har en frisk mintsmak medan Big Red erbjuder en alldeles speciell smak av kanel. Perfekta när du är sugen på något gott och uppfriskande. När sötbegäret faller på är Juicy Fruit det självklara valet. Så oavsett om du är sugen på något sött, starkt eller uppfriskande kan du få ditt begär tillgodosett. Dessutom har de alla en unik form, skivan, som ger en äkta tuggummikänsla. Så när suget sätter in välj ut din favorit, vik in en skiva i munnen och njut!

Big Red och Doublemint finns tillgängliga i butik i februari 2006 medan Juicy Fruit har funnits på den svenska marknaden sedan 60-talet. Alla tre finns att köpa inom dagligvaruhandeln och i servicebutiker över hela landet. Big Red, Doublemint och Juicy Fruit säljs i förpackningar om 10 skivor. Priset för konsument är cirka 8 kronor.

Kort om Wrigley
Wrigley grundades 1891 av William Wrigley Jr. och bolaget leds idag av fjärde generationen av familjen Wrigley. Företaget är idag världens största tillverkare av tuggummi och bubbelgum och ett av världens ledande konfektyrföretag. Bland deras varumärken märks Extra, Extra Drops, Juicy Fruit och Hubba Bubba. Wrigley har kontor i 150 länder och 19 fabriker världen över. Huvudkontoret ligger i Chicago.

Relaterade inlägg:

  1. Kort om Juicy Fruit, Big Red och Doublemint
  2. Hitta dina favoriter på nätet
  3. Fakta om Dr. Oetker Sverige
  4. Sharwood’s sortiment i Sverige
  5. McVitie’s storsatsar i Sverige