VARMRÄTT /
4 portioner
– 1 kg tjockskuret revbensspjäll
– 1 msk olja
– 1 msk flytande honung
– 1 msk soja
– 2 msk riven färsk ingefära
– ½ tsk salt
– 2 krm nymalen svartpeppar.
- Sätt ugnen på 175°C.
- 2. Blanda olja, honung, soja, ingefära, salt och svartpeppar.
- Lägg revbensspjällen i en ugnssäker form. Pensla spjället runt om med kryddblandningen.
- Sätt in i nedre delen av ugnen och stek cirka 1½ timme eller tills benen lossnar från köttet. Ös köttet några gånger under stekningen
Relaterade inlägg:
- Grillad Quornfilé med bön- & bulgursallad samt limeyoghurt (11.4)
- Helstekt biffrad med trattkantareller (10.8)
- Grillat lamm på grekiskt vis (10.3)
- Årets Kock 2008 Tom Sjöstedt och Arla tipsar om kött (9.5)
- Pulled Pork recept (9.5)