Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Nya produkter i Mrs Cheng´s sortiment

MAT /

I Mrs Cheng´s sortiment hittar du ett trettiotal produkter av asiatiskt ursprung inom kategorierna: soya, smaksättningssåser, grytbaser, kokosmjölk, grönsakskonserver, äggnudlar och färdiga dinnerkits. Samtliga produkter håller hög kvalitet och man eftersträvar att produkterna ska vara autentiska med de som säljs lokalt i Asien. Nu utökas Mrs Cheng´s produktsortiment med sex nya produkter.

Boil-in-Bag – Jasminris och Basmatiris
En ny innovativ produkt där portionspåsar med ris kokas direkt i kastrullen. De är lätta att använda och man behöver varken mäta upp ris och vatten eller passa riset från att koka fast. Den enkla tillagningen spar även tid vilket blir alltmer av en bristvara i vårt moderna samhälle. Riset håller hög kvalitet och är lika gott som vanligt ris.

Boil-in-Bag finns i två varianter; Jasminris och Basmatiris. Båda varianterna innehåller 4 portionsförpackningar och varje portionsförpackning innehåller 2 portioner. Totalt ger en förpackning 8 portioner. Jasminriset ska kokas i 18 minuter och Basmatiriset i 12 minuter. Cirkapris i butik är 20 kronor för en förpackning.

Woksåser – med smak av Thailand och Kina
Woksåser av hög kvalitet med genuin smak som är enkla att använda. Woka grönsaker, och om du önskar även kött/fågel, och tillsätt sedan woksåsen. Servera med ris eller nudlar.

Woksåserna paketeras i glasburkar (200 ml) och finns i två smaker; Thai Honey & Soy woksås och Kinesisk Chow Mein woksås. En burk räcker till cirka 3 portioner. Cirkapris i butik är 19,50 kronor.

Naanbröd och Papads – goda tillbehör i det indiska köket
Till indiska måltider äter man ofta goda tillbehör så som Naanbröd eller Papads. Naanbröd är ett mjukt bröd som traditionellt bakas i tandooriugn. Papads är som ett tunt, krispigt flatbröd bakat av linsmjöl.

Mrs Cheng´s Indiska Naanbröd med koriander och vitlök säljs i förpackningar med 6 bröd i varje vilket räcker till 3–4 portioner. Cirkapris 26 kronor i butik.

Sedan har vi Indiskt Papads med vitlök som är en helt ny smak på marknaden. Förpackningarna innehåller 10 bröd vilket räcker till 3–4 portioner. Cirkapris 19 kronor i butik.

Relaterade inlägg:

  1. Sortiment – AXA Harmoni
  2. Sortiment – Schulstad Balansbröd
  3. Biff med cashewnötter – av Anne Cheng
  4. Charkulätts sortiment med korvar och pålägg
  5. Sortiment Gevalia Cappucino