Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Nu lanserar Dole en ny färdigskuren sallad – Dole Mexican

MAT /

Färdigskuren sallad från Dole underlättar för dig som enkelt vill äta god och varierad sallad till dina måltider. För de tillfällen då du har dåligt med tid och måste äta men inte vill trycka i dig en fet hamburgare lanserar Dole nu ytterligare en färdig måltidssallad. Dole Mexican består av fräsch sallad, smakfull dressing och krispiga limenachos. Snabbt, gott och nyttigt.

Sallad är ofta det givna alternativet när vi vill äta något enkelt och lätt till lunch eller middag. Men att själv göra en god och mättande sallad kan visa sig både jobbigare och dyrare än väntat. Dole råder bot på problemet genom att erbjuda färdiga måltidssallader som ett komplement till sina påsar med salladsmixer och enstaka salladssorter.

– Dole Mexican är uppföljaren till Dole Ceasar som blivit en riktig succé. Dole Mexican består av en fräsch sallad gjord på isbergssallad, kinakål, morötter och rödkål. Den innehåller dessutom en kryddig mexikansk dressing och krispiga limenachos, säger Annette Hansen, Produktchef på Saba Fresh Cuts AB.

Dole Mexican är färdig att äta som den är, inga förberedelser behövs. Därför lämpar sig salladen ypperligt för den som är i behov av en snabb måltidslösning. För de som önskar något varmt till salladen går det alldeles utmärkt att komplettera med kryddig köttfärs, kyckling eller knaperstekt bacon.

Dole färdigskuren sallad
Dole erbjuder färdigskuren sallad i flera olika varianter för att möta svenskarnas önskemål om att öka intaget av frukt och grönsaker och också tillgodose det faktum att de vill lägga mindre tid på matlagning. Alla sallader är strimlade, sköljda och klara för servering – det enda du behöver göra är att öppna påsen. Eftersom varje påse är färdigblandad, behöver du inte köpa en rad olika grönsaker och riskera att få slänga det som blir över. Hela påsens innehåll går att använda, inget behöver rensas bort eller kastas.

För att kunna garantera en högkvalitativ sallad har Dole noggrann kontroll ända från att grönsakerna planteras tills att de når konsumenterna. Råvarorna som används är av högsta kvalitet, inga tillsatser används i produktionen och bearbetningen sker på den högteknologiska fabriken i Helsingborg. Den färdiga salladen paketeras i påsar som har förmåga att släppa in syre och läcka ut koldioxid för att innehållet ska hålla sig fräscht och krispigt.

Dole Mexican lanseras i dagligvaruhandeln över hela landet (Coop, Axfood, Bergendahls) med start vecka 8, 2004, full distribution beräknas till april. Cirkapris 30 kronor.

Relaterade inlägg:

  1. Dole – färdigskuren sallad
  2. Halstrad lax med asiatisk sallad
  3. Marknadsledaren på müsli lanserar även flingor
  4. AXA lanserar passionerad müsli
  5. Enghav lanserar Seafoodburgare