Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Mrs Cheng’s Wok noodles – snabbare, hälsosammare och godare

MAT /

Med smak av Kina på middagsbordet

För dig som älskar asiatisk mat lanseras nu Mrs Cheng’s Wok noodles i två varianter, original och fullkorn. Mrs Cheng’s Wok noodles går snabbare att tillaga och är både hälsosammare och godare än dagens friterade snabbnudlar. Så passa på att bjuda dina vänner på en försmak av de olympiska spelen 2008 med en fräsch wok gjord på Mrs Cheng’s Wok noodles och krispiga grönsaker.

Mrs Cheng’s introducerade asiatiska produkter på den svenska marknaden redan på 60-talet. Det senaste tillskottet heter Mrs Cheng’s Wok noodles och finns som original och med fullkorn. Till skillnad från de friterade snabbnudlar som finns på marknaden idag är Mrs Cheng’s nudlar färdigkokta och därför både godare och nyttigare. De går också fortare att tillaga.

– Vi ställer allt högre krav på vad vi äter och undviker sådant som inte motsvarar våra krav, samtidigt som intresset för asiatisk mat är stort. Våra färdigkokta nudlar är anpassade till rådande hälsotrender och har dessutom en god smak. Man ska ju inte behöva tumma på hälsoaspekten för att äta gott, säger Lena Möller, varumärkeschef Mrs Cheng’s.

En favorit inför OS

I de svenska hemmen har nudlar blivit en storfavorit på middagsborden och de är mer aktuella än någonsin med de olympiska spelen runt knuten. Nudlar är dessutom ett gott, enkelt och billigt måltidsalternativ som kan användas till mycket och som passar alla tillfällen och årstider.

Mrs Cheng’s Wok noodles och Wok noodles fullkorn (75 %) lanseras i april 2008 på Bergendahls och Coop. Cirkapris 15 kr/förpackning om 300 gram. Varje förpackning innehåller två påsar á 150 gram som räcker till 2 personer.

Relaterade inlägg:

  1. Biff med cashewnötter – av Anne Cheng
  2. AXA Sportgryn
  3. Kungsörnen Fullkornsprodukter
  4. Kungsörnen lanserar Tagliatelle och Lasagne med fullkorn
  5. Sortiment – AXA Harmoni