Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Kärna av mentol lindrar halsont

MAT /

Nya Extra Cool Pro – halstabletten som är bra för tänderna

Extra Cool Pro är den nya halstabletten som hjälper dig att klara av höstens och vinterns förkylningstider. Extra Cool Pro är en hård halstablett som har en unik sockerfri sammansättning med en kärna av xylitol och mentolsmak, vilket gör att den både har en halslindrande effekt och är bra för tänderna. Halstabletten kommer i tre starka och uppfriskande smaker; Eucalyptus Menthol, Lemon Mint och Strong Mint.

Extra Cool Pro innehåller en revolutionerande nyhet med en helt ny teknologi. Med sin kärna av mentol har den en effektiv lenande effekt på halsen när du drabbats av en förkylning med halsont. Denna kärna består också av ren xylitol som hjälper att svälta ut de bakterier som finns i munnen och som annars kan ge upphov till syraattacker och hål i tänderna.

– Under hösten och vintern vistas vi mer inomhus vilket gör att förkylningsvirus förökar sig fortare. Detta bidrar till att vi oftare drabbas av förkylning under just denna period. Vi är glada över att vi nu lagom till dessa förkylningstider kan erbjuda våra konsumenter en halstablett som både lindrar halsbesvär och är bra för tänderna, säger Mikael Nordmark, Marknadschef på Wrigley Scandinavia.

Extra Cool Pro finns i tre friska och starka smaker; Eucalyptus Menthol, Lemon Mint och Strong Mint. Halstabletten finns tillgänglig i butik från och med vecka 36, 2007. Extra Cool Pro säljs i påsar om 50g. Priset för konsument är cirka 15,90 kronor.

Kort om Wrigley
Wrigley grundades 1891 av William Wrigley Jr. och bolaget leds idag av fjärde generationen av familjen Wrigley. Företaget är idag världens största tillverkare av tuggummi och bubbelgum och ett av världens ledande konfektyrföretag. Bland deras varumärken märks Extra, Extra Drops, Juicy Fruit och Hubba Bubba. Wrigley har kontor i 150 länder och 19 fabriker världen över. Huvudkontoret ligger i Chicago.

Relaterade inlägg:

  1. Nya Extra Pastilles – mjuka, sockerfria pastiller i oemotståndliga smaker
  2. Åtråvärda favoriter äntligen i Sverige
  3. Så klarar du din förkylning Extra bra
  4. Coolaste drinken i höst
  5. Sortiment Marabou Premium