Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

GoGreen – enkelt, hälsosamt och inspirerande

VEGETARISKT /

Smak-, bak- och salladsmixer gör favoriträtterna ännu godare

GoGreens vision är att vi på ett enkelt och inspirerande sätt ska kunna laga mat som både är hälsosam ochbalanserad, utan att behöva byta ut den mat som vi tycker om. För att hjälpa oss på traven har GoGreentagit fram ett brett mixersortiment som gör det enkelt att variera matlagningen. Mixerna finns i trevarianter; Salladsmix till salladerna, Smakmixer som passar till matlagning och sallader samt Bakmixer tillbrödet. Mixerna innehåller bitar av riktiga råvaror som både ger god smak och är en fröjd för ögat

GoGreen värnar om glädjen i att laga mat och söker ständigt efter inspiration för nya produkter som skall göra det
roligare och enklare att variera sin matlagning. 2008 introducerades den första salladsmixen med vilken manenkelt kan variera smaken och göra salladen mer hälsosam. Den blev så populär att mixersortimentet nu utökasmed en ny salladsmix, smakmixer i fyra varianter för matlagning samt tre bakmixer.

– Det är inte svårt att laga god och hälsosam mat, det gäller bara att våga prova sig fram. GoGreens mixer gördet ännu enklare, i en liten påse gömmer sig en mängd olika smaker, färger och konsistenser som tar dinparadrätt till nya höjder och gör matlagningen till ett sant nöje, säger Ankan Lindén, kock och produktutvecklare
på GoGreen.

Mixersortiment

Som namnen avslöjar kan GoGreens mixer med fördel användas i sallader, bakning och för att sätta smak påmaträtter av olika slag, det enda som sätter gränser är fantasin. Använd dem för att hotta upp den ugnsbakadelaxen, sätta sprätt på salladen eller för att ge brödet god smak och ett spännande utseende.

Salladsmixer: Salladsmix och Rostad Salladsmix. Innehåller frön, bönor och kärnor som gör favoritsalladen mermatig och smakrik. Rostad Salladsmix lanseras i april.

Smakmixer: French Onion Mix, Indian Curry Mix, Japanese Wasabi Mix och Thai Chili Mix. De innehåller
bland annat kryddor, bönor, ärtor, lök och passar till i stort sett alla maträtter och sallader. Du får enkelt framfyra helt olika rätter beroende på vilken smakmix du använder till din favoritwok eller sallad. Lanseras i april.

Bakmixer: Frukostbröd, Ängsbröd och Kryddigt Matbröd. Ger ditt favoritbröd ny karaktär och innehåller bland annat frön, kärnor, kryddor och blommor. Blanda i degen eller som snygg garnityr. Lanseras i maj.

– Våra produkter är enkla redskap för att lyckas med en god, hälsosam måltid. Mixerna är gjorda uteslutandeav riktiga råvaror, inga kryddpulver som många använder, och de är även praktiska då du får allt du behöveri en påse istället för att köpa flera olika frön och kryddor, säger Victoria Bätz, Brand Manager på GoGreen.

En mixpåse á 80 gram kostar cirka 17 kronor.

Kort om GoGreen

GoGreen grundades 2004 och ägs av Lantmännen. GoGreen erbjuder hälsosamma produkter helt utan animaliska ingredienser och finns i fleraproduktkategorier så som mjölkfritt, bönor, linser, fröer. Företaget startade för att leda trender inom hälsa och modern livsstil och ledorden ärhälsa, enkelhet och inspiration.

Relaterade inlägg:

  1. Hälsosamt produktkoncept med inspiration från sport
  2. Med ett enkelt klick bibehålls fräschören längre
  3. Snabbt och enkelt – gör egen sylt på några minuter
  4. Lantmännen Cerealia
  5. GoGreens Mixersortiment